Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Multifunktionel maskine til vedligeholdelse af grønne områder og åbne arealer.

2. nov. 2020 | Indrykket af ATCO DANMARK

Gianni Ferrari PG i fokus

Del artiklen:

Leveres med 2WD 23 hk B&S benzin motor  - 2WD  22/ 28 hk Kubota diesel motor -  4WD 28 hk Kubota diesel motor.  Alle modeller kan leveres med højtip. 

Alle modeller kan udstyres med forskelligt tilbehør, hvorved deres alsidighed øges.

Klipning og opsamling

PG-modellerne med frontmonteret klippere er designet til klipning og opsamling af græsset i en arbejdsgang. På grund af dette er blæseren og indsugningstragten indbygget i maskinen.

Denne konstruktion giver mange fordele:

- der er ikke nogen udvendig kanal, hvorved maskinen fylder mindre, gør den mere afbalanceret og giver et lavere tyngdepunkt. Desuden giver dette øget manøvrering og brugeren mulighed for at klippe tæt ind til beplantning på begge sider af maskinen.

- opsamlingen bliver mere effektiv, fordi der er en meget kort afstand fra klipper til blæser, hvorved det afklippede græs opsamles mere effektivt. Dette garanterer, at der ikke efterlades afklippet græs på plænen og forhindrer tilstopning af blæser og indblæsningstragt.

- blæser og græskasse anvendes også i forbindelse med andet tilbehør, der gør den til en multi-maskine.

Klippere for opsamling 112/126/130 cm, klipper for bagudkast 130 cm, klipper for sideudkast 150 cm,  slagleklippere med mulighed for vertikalskæring 110/135 cm og slagleklipper med mulighed for vertikalskæring og opsamling 135 cm

 Derudover er PG yderst effektiv til opsamling af blade.

Vil du høre mere? så ring til Atco Danmark på 64403018.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame