Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Med fleksibel finansiering behøver du ikke længere nøjes

16. sep. 2020 | Indrykket af Reesink Turfcare DK A/S

Nye attraktive 0% finansieringsmuligheder ved maskinkøb

Del artiklen:

I samarbejde med Leasing Fyn Bank A/S introducerer Reesink Turfcare DK A/S, nu fire forskellige finansieringsmodeller designet til at støtte kunderne i 2020-2021 og fremadrettet.

Virksomhederne er gået sammen om at tilbyde kunderne attraktive og fleksible finansieringsmuligheder i forbindelse med maskinkøb. Leasingaftalen skræddersyes efter kundens behov med afsæt i en af fire fleksible finansieringsmodeller. Derved har kunden stor indflydelse og kan tilpasse finansieringen af deres nye maskiner fuldstændig til deres behov. Denne mulighed gælder selvfølgelig for hele Reesink’s produktportefølje som inkluderer maskiner og udstyr fra TORO, SISIS, Foley, Kubota, Dennis, og GreenTek Solutions.


Et skiftende marked kræver nye muligheder

Tiltaget sker som følge af to instanser; Covid-19 samt nye miljøkrav pr. 1 januar 2021. De nye miljøkrav medfører at ”Tier-IV” erstattes med ”Tier-V” hvilket betyder yderligere stramning og reduktion af den tilladte mængde CO2-udledning for motorer over 25HK. Kravet gælder alle motorer i alle brancher og som følge heraf vil alle maskiner med en motor over 25 HK, alt andet lige, således stige i pris. 

Covid-19 har haft en enorm påvirkning på virksomheders cashflow, samfundet, individet og dagligdagen men, et element står forsat upåvirket: naturen. Græsset vokser uagtet Covid-19 som det plejer og golfklubber, anlægsgartnere samt alle andre faggrupper indenfor den grønne sektor har forsat behov for maskiner der leverer et sublimt resultat.

Det er netop dette kompleks Reesink, i samarbejde med Leasing Fyn, forsøger at imødekomme med de nye fleksible finansieringsaftaler. Med disse finansieringsmuligheder til rådighed, kan kunderne købe højkvalitetsmaskiner og sikre deres golfbaner, parker, fodboldbaner eller boligområder er vedligeholdt optimalt og derved holde deres kunder glade. 


Fleksible muligheder med 0% i rente

De fleksible løsninger er navngivet ”fleks-fin” og er alle med 0% i rente!

Som udgangspunkt tilbydes disse fire fleksible finansieringsmuligheder:

  • Fleks-Fin 1: Bestil og få leveret din maskine i 2020 og betal første ydelse i 2021 fx ved sæsonstart. 
  • Fleks-Fin 2:  Bestil og få leveret din maskine i 2020, og betal kun leasingydelser halvårligt – fx i sommerhalvåret. 
  • Fleks-Fin 3:  Bestil og få leveret din maskine i 2020, og betal hele beløbet ud på én gang i 2021 – fx når kontingentet kommer ind. 
  • Fleks-Fin 4:  Bestil maskinen nu, med levering og betaling i 2021. Udformningen af leasingaftalen kan være en af ovenstående tre muligheder. 

Det er vigtigt at understrege, at hver enkelt leasingaftale udformes med et betalingsforløb som skræddersys efter den enkeltes individuelle behov, chashflow og likviditet. Mere fleksibelt bliver det ikke. 


Tag kontakt til en af Reesink Turfcare’s salgs- og produktspecialiser; Lars for golf på 4016 9200 eller Brian for grounds på 4016 9211, og hør nærmere om maskiner og udstyr der passer til dig.

Eller tag kontakt til Leasing Fyns’ finansieringskonsulent Jan på 23 21 35 61 og hør nærmere om dine finansieringsmuligheder.

 
OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame