Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Lille maskine med store kræfter: Ny Tool-Trac 5740

4. sep. 2020 | Indrykket af Timan A/S

Timan kan præsentere den helt særlige redskabsbærer med integreret løftearm, Tool-Trac, i en helt ny udgave

Del artiklen:

Flere kræfter, højere hastighed, mere miljørigtig
Det er en kraftigere version vi får at se for fremtiden, når maskinen forlader produktionshallerne i Tim. Mod tidligere 45 hestekræfter er der nu 57 i motorrummet, og transporthastigheden er øget til 40 km/t.
Dieselmotoren er skiftet ud med en benzinmotor, der overholder EUs Stage V emissionstandarder, og der efterlades altså et grønnere aftryk i hverdagen.

Komfort og fleksibilitet er synonym med Tool-Trac 5740
I forbindelse med udviklingen af maskinen har målet været, at det skal være en så behagelig arbejdsplads som muligt. Derfor er støjniveauet også reduceret ift. den gamle model, AC er standard, føreren sidder i et ergonomisk korrekt sæde med masser af benplads og har et 360 grader udsyn i kabinen.

Det helt unikke design med den integrerede løftearm gør Tool-Trac 5740 til en af de mest fleksible maskiner på markedet. Vedligehold-, plannerings- og løfteopgaver kan nemt løses med denne maskine.

Læs mere om maskinen her: https://www.timan.dk/tool-trac.aspx


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame