Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Fodboldbanerne i Sunderland rykker en liga op med Major-klippere

5. aug. 2020 | Indrykket af Brørup Traktor- & Maskincenter

Sunderland har investeret i en ny Major-klipper

Del artiklen:

Man kan ikke undgå at blive imponeret over det engagement, den motivation og den tydelige entusiasme, som bestyrelse, hold og medlemmer i North Sunderland Football Club lægger for dagen. Der er tale om en klub fra 1890, og der hersker endnu i dag den samme ånd og energi, som er opskriften på klubbens succes.

Formanden for NSFC hedder Dave Moor, og han er også sekretær, banepasser og almindelig medhjælper. Men han elsker sine opgaver.

Vedligeholdelsen af banerne og arealerne er i år blevet meget nemmere ved hjælp af fondsmidler fra Football Foundation, som klubben har brugt til at forny deres udstyr til arealpleje - blandt andet en ny Iseki kompakttraktor og en ny Major CS Pro klipper.

Klubbens nye Major CS Pro klipper har reduceret klippehyppigheden i forhold til tidligere med klubbens gamle cylinderklipper. Cylinderklipperen havde problemer med at klippe græs over 34 mm, og det var derfor nødvendigt at slå banerne hver 3. dag, hvilket stillede store krav til frivillig arbejdskraft. Den krævede desuden meget vedligeholdelse, hvilket øgede driftsudgifterne og nedetiden.

"Nu, hvor vi har en Major CS Pro, klipper vi i gennemsnit ved 42 mm om sommeren, hvor der ikke spilles, og det er kun nødvendigt at slå græs hver 5. eller 6. dag", fortæller Dave Moor. ”Kørehastigheden fremad er langt hurtigere med Major'en, og vi kan klippe vores arealer på to tredjedele af tiden, sammenlignet med den gamle klipper. Vedligeholdelsesomkostningerne er stort set ikke eksisterende - så vi kommer til at spare mange penge på vores driftsbudget.”

Majoren har gearkassedrev til rotorerne, så den har ingen remme, der skal justeres eller repareres, og den giver en flot stribet effekt uden at klippe græsset ned til rødderne. Endelig er klipperen robust med en helgalvaniseret finish - så den kommer til at fungere rigtig godt og holde længe hos den lille klub.

Udover hovedbanen på 7.000 m², som bruges til kampe, er der en træningsbane på 5.000 m² og omgivende arealer, der kræver regelmæssig pleje. Major-klipperen klarer alle græslængder uden problemer, og den er derfor velegnet til pleje af forskellige baner med minimale justeringer.

”Vi har mange engagerede og entusiastiske lokale folk, som går meget op i fodbold, så vi vil gerne være sikre på, at vi kan forsætte med at støtte dem så godt som muligt med tip-top-trimmede banner”, slutter formand og altmuligmanden i den lille klub, der er meget glad for sin Major klipper.


Du kan læse mere om Major-klippere på BTMC.dk


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame