Det var en tysker, der løb med sejren i VM i udkørsel, men det blev til en flot dansk syvendeplads.

Der er på fredagen af det igangværende Elmia Wood, som afholdes hvert fjerde år i Sverige, blevet afholdt finaler i VM i udkørsel. Kvalifikationsrunden fandt sted torsdag, hvor der lige som for fire år siden var deltagelse af to danskere. I år var det gengangeren Kennet Vinderslev Nielsen samt Kenneth Alvagård, der vandt DM under sidste års udgave af Langesømessen.

Det gik dog bedst for veteranen, hvis man da kan tillade sig at kalde ham det. For fire år siden måtte han tage sig til takke med en 9. plads, og han måtte dermed forlade konkurrencen inden knockoutfasen. Det fik han lavet om på i år, hvor det i de indledende runder blev til en flot 7. plads, hvilket gav adgang til kvartfinalen. Det blev dog desværre endestationen for danskeren, da han her kom op mod en skarp svensker ved navn Martin Svensson, som senere erobrede en tredjeplads.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kenneth Alvagård måtte nøjes med en 18. plads ud af de tyve deltagere, som repræsenterede en række lande. Således var der kompetanter fra alt lige fra Norge til USA og Australien.

Nu handler en konkurrence nu engang om at vinde, og til dette mesterskab var det tyske Daniel Bergmann, der kunne løfte den største pokal til sidst. Det blev en kendsgerning efter et finaleheat, som blev udkæmpet mod polske Kamil Kaczynski.