Hos PR Lastvognsservice forhandler og servicerer de fremover hele Gehls program af minilæssere.

PR Lastvognsservice er blevet ny Gehl forhandler, hvor de skal sælge og servicere hele Gehls program indenfor knæk og skridtstyrede minilæssere. Servicefirmaet, som ligger ved Langkastrup ved Randers, har på trods af deres korte tid som forhandler allerede solgt to nye minilæsser i form af en Gehl AL440 og en Gehl AL540 til lokale kunder.

PR Lastvognsservice har netop udstillet på Landbrugsmessen Gl Estrup, hvor interessen for de knækstyrede Gehl minilæssere var stor, fortæller Peter Rasmussen, som er indehaver.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Produktprogrammet af knækstyrede minilæssere spænder bredt og fås i alle størrelser. Helt fra den lille AL140, der med en bredde på 93 cm kan komme ind de fleste steder - til de helt store modeller der har en løfteevne på op til 2780 kg.

- PR Lastvognsservice er kendt for en god service og har en stærk lokal kontaktflade i området.

Troels Jensen, daglig leder hos Stenderup A/S

Hos Stenderup A/S, som importerer Gehl-maskinerne glæder de sig over det nye samarbejde.

- Vi er glade for at byde PR Lastvognsservice velkommen som Gehl forhandler. Vi har længe haft et ønske om at styrke vores position i området, og vi mener, at med tilføjelsen af PR lastvognsservice har vi taget et stort skridt i den rigtige retning. PR Lastvognsservice er kendt for en god service og har en stærk lokal kontaktflade i området. Det er glædeligt, at Peter Rasmussen fra PR Lastvognsservice allerede har solgt de første minilæssere, det skaber tro på et stærkt samarbejde, siger Troels Jensen Daglig Leder hos Stenderup A/S.