Stenderup A/S har lavet en aftale med Havdrup Maskinforretning A/S omkring salg af Gehl minilæssere på Sjælland.

Har man hjemme på Sjælland og går med tanker om en investering i en Gehl minilæsser, er der godt nyt. I stedet for at tage turen til Rødding i Sønderjylland kan man nu nøjes med at tage til Havdrup Maskinforretning mellem Roskilde og Køge.

- Vi er rigtig glade og tilfredse med, at Havdrup Maskinforretning har valgt at samarbejde med os omkring salg af minilæssere på Sjælland. De arbejder med nogle rigtig spændende kundesegmenter, som uden tvivl kan have glæde af Gehl maskinerne, fortæller salgs- & marketingkoordinator ved Stenderup A/S, Thomas Jessen.

- Dialogen og kemien har fra dag et været særdeles positiv, og allerede inden kontrakten var underskrevet, var man hos Havdrup i gang med at bearbejde de første kunder.

Udfylder et hul

Hos Havdrup er man også glad for den nye forhandling.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Med programmet fra Gehl er vi stærkt tilfredse med at kunne udfylde et hul i vores ellers stærke produktsortiment. Det er utrolig vigtigt for os at kunne tilbyde en bred palette af kvalitetsprodukter til vores seks kerne segmenter: kommuner, boligselskaber, kirkegårde, golfbaner, anlægsgartnere og entreprenører, udtaler salgschef Jens-Michael Petersen og fortsætter:

- Med Gehl produkterne er jeg sikker på, at vi kan sælge på kvalitet frem for pris, og det glæder jeg mig til at komme i gang med.