Husqvarna lancerer nu det seneste skud i batteriserien, den kraftfulde buskrydderen 536 LiR.

I udviklingen af Husqvarnas nye buskrydder 536 LiR er der taget særligt hensyn til, at maskinen skal kunne bruges dagligt af professionelle:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- En buskrydder anvendes relativt tæt til kroppen, hvilket fører til et noget forurenet arbejdsmiljø for brugeren. Indtil nu. Husqvarnas nye buskrydder er et sundere valg uden emissioner. Dertil er vibrationerne minimeret, og så er buskrydderen meget støjsvag og dermed skånsom for ørerne. Støjsvagheden gør det også muligt at bruge buskrydderen for eksempel uden for en skole, et bibliotek eller plejehjem inden for almindelig arbejdstid, fortæller adm. direktør for Husqvarna Danmark, Jakob B. Hansen.

Buskrydder 536 LiR har 2-vejs rotation og er udstyret med en børsteløs letvægtsmotor, der øger effektiviteten. Denne teknologi giver også en længere, kontinuerlig drift og et yderst højt drejningsmoment. Og så slides produktet markant mindre med deraf lang levetid

536 LiR er en del af Husqvarnas helt nye batteriserie til private og professionelle. Generelt for hele batteriserien har målet været at udvikle maskiner, der modsvarer tilsvarende benzindrevede maskiner i ydeevne:

- Husqvarnas batteriserie giver "Petrol performance - without the petrol" så at sige. Det har været vigtigt for os at udvikle nogle produkter, der lever op til de høje krav fra gartnere, anlægsgartnere og entreprenører. De bruger maskinerne dagligt og har brug for trofaste redskaber, der skåner dem i arbejdet og har lang levetid, fortæller Jakob B. Hansen.