Lyt til artiklen:

Ny generation redskabsbærer fra RG Teknik og Balle Innovation

00:00
Hastighed: ???x
01:38

RG Teknik og Balle Innovation har i fællesskab udviklet et redskabsbærersystem kaldet Rimas FS SID 1500.

Systemet er skabt med input fra danske og omkringliggende markeder for at imødekomme behovene for et redskabsbærersystem, der nemt kan håndtere frontmonterede redskaber samtidig med at kunne manøvrere gennem de trangeste gange på kirkegårde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som et resultat af dette blev der også udviklet en innovativ hydraulisk drejeplatform til brug på kirkegårde og i entreprenørvirksomheder. Platformen kan rotere 360 grader og har en lasteevne på hele 1500 kg, som er ideelt til både transport af materialer, varmtvandsanlæg og løvsuger.

Rimas FS SID 1500 kan leveres i både 2WD og 4WD til forskellige opgaver året rundt. Udviklingen omfatter også en ny frontlift, kategori 0, som muliggør brug af standardredskaber.

Navnet 'SID' blev inspireret af placeringen af lygterne og vil være genkendeligt for dem, der har set Ice Age og kender karakteren SID - en sjov reference til produktets design og funktionalitet.

rich-media-3
Pressefoto.

Desuden er det glædeligt at meddele, at Rimas FS SID 1500 nu også er tilgængelig i Keckex's sortiment, inklusiv Komex 13-500 og Rimas frontsystem.

I de kommende måneder vil der blive præsenteret nye redskaber, og der vil blive vist flere spændende nyheder til maskinen på messer og udstillinger.