Lyt til artiklen:

Bo Andersen vinder anden afdeling af nordisk cup i Timbersports 2024

00:00
Hastighed: ???x
01:58

Cityfestivalen i Västerås var den 26. - 27. juni vært for den anden delkonkurrence af nordisk cup i Timbersports. Rookie-klassen blev vundet af danske Bo Andersen, tæt efterfulgt af svenskerne Adam Bjöns og Johan Staf på henholdsvis anden- og tredjepladsen. Efter en hård start i første disciplin - Stock Saw, som er motorsavsdisciplinen placerede Bo Andersen sig først i de efterfølgende tre discipliner og rundede indsatsen af med en dansk Rookie-rekord i Single Buck på 12,92 sekunder.

- Det er bare fantastisk endelig at vinde og at toppe cuppen. Nøglen til succes har klart været god forberedelse. Jeg har savet og hugget omkring hundrede blokke de seneste tre måneder. Nu har jeg hundrede procent fokus på det nordiske mesterskab. Det er indenfor rækkevidde og vil uden tvivl være højdepunktet i mit 2024, siger Bo Andersen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Foto: Emil Särnehed / SarnehedPhoto.

Med den flotte præstation i Västerås ligger Bo Andersen altså godt til med henblik på at vinde den samlede nordiske cup, der afsluttes d. 9. - 10. august i Elverum i Norge.

I dameklassen vandt den gæstende tysker Alrun Uebing guld, mens sølvet gik til svenske Tove Njåstad og bronzen til danske Felixia Banck. I Pro-klassen blev det til tredobbelt svensk sejr med Emil Hansson på førstepladsen, Pontus Skye på andenpladsen og Ferry Svan på tredjepladsen.

Næste konkurrence er den nordiske sæsons højdepunkt: Nordiske Mesterskaber 2024 i Malung, Sverige den 19. - 20. juli.