Lyt til artiklen:

Sany-importør: Flere etablerede binder an med vores maskiner

00:00
Hastighed: ???x
02:00

Hos Mogens Poulsen og hans kollegaer fra M. Poulsen/LØMA var der fuld fart på standen på E&H, hvor rigtig mange benyttede lejligheden til at se og høre lidt mere om de kinesiske maskiner. Sany har et imponerende produktkatalog af gravemaskiner fra 1,6 til over 100 tons.

- Siden vi overtog importen i 2023, har vi stille og roligt opbygget et forhandlernet, så vi nu har fem forhandlere rundt i landet. Jeg forventer, at vi får et par stykker mere, for der er nogle steder, hvor vi er lidt tyndt repræsenteret - blandt andet Nordjylland, fortæller indehaver Mogens Poulsen til Grøn Teknik, da vi møder ham under E&H.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Leje før køb

Ved indgangen til standen står en 8,8 tons Sany SY80 gravemaskine, som er forsynet med et "solgt"-skilt, da den netop er blevet solgt til Bendt Risum.

- Bendt Risum har haft lejet en tilsvarende maskine hos os gennem fire måneder, og nu har han altså besluttet sig for at købe denne fabriksny maskine, hvor der er monteret engcon tiltrotator, Leica maskinstyring med semiautomatik, centralsmøring og stor lyspakke, siger han og tilføjer:

- Vi er glade for, at flere og flere etablerede og velrenomerede virksomheder vælger en Sany-maskine til. Det er med til at blåstemple Sany som et kvalitetsprodukt. Det er også efter min mening en virkelig god maskine med høj ydeevne og effekt. Og så er der billigt aftermarked, fastslår Mogens Poulsen.

50 maskiner siden 2023

Han oplyser, at man siden overtagelsen af Sany sidste år har solgt ca. 50 maskiner i Danmark, heraf fire alene på Roskilde Dyrskue for et par uger siden.

M. Poulsen/LØMA holder til i Løgumkloster og har 40 ansatte, eget værksted og 16 udekørende montører.