Lyt til artiklen:

E&H er skudt i gang

00:00
Hastighed: ???x
02:06

I dag lyder startskuddet til årets største begivenhed for entreprenørbranchen - nemlig messen Entreprenør & Håndværk.

Hos Maskinleverandørerne, der er medarrangør af messen, ser man meget frem til den store begivenhed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi forventer, det bliver et brag af en messe. Der er blevet trukket masser af flot, nyt udstyr til standene, så vi glæder os, siger Per Hedetoft, der er konsulent hos Maskinleverandørerne.

Mere plads

De tre messedage tæller et omfattende aktivitetsprogram på messeområdet ved MCH Outdoor Arena nær MCH Messecenter Herning. Messen har udvidet arealet med 7000 kvadratmeter, så der nu er over 80.000 kvadratmeter at boltre sig på.

- Messen er jo større denne gang, og der er et større demoareal. Det håber vi, folk vil tage godt imod. Messen er en ongoing proces, og nu har vi efterhånden fået nogle erfaringer - nogle ting vi har lært undervejs, som er blevet forbedret, siger Per Hedetoft.

Masser af maskiner

Blandt de 140 udstillere kan de besøgende ikke mindst se frem til at blive introduceret til lange rækker af både små og store eldrevne maskiner. Mange af udstillerne har nemlig et stort fokus på den grønne omstilling. Derudover byder messen også på et testområde, hvor de besøgende har mulighed for at prøvekøre de nyeste dumpere, dozere, rendegravere, traktorer og læssemaskiner.

- Der er jo både Danmarksnyheder, verdensnyheder og firmanyheder med på messen. Der er masser af stort, flot grej og der er nok at vælge imellem af alle mulige slags. Så det er nok et af de bedste steder, hvor man kan se det hele samlet på ét sted i Danmark, siger Per Hedetoft.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Og så står MCH jo for forbindelsen til vejrguderne, så den, håber vi, er god, siger han.

På messen er der gratis adgang for fagfolk.