Lyt til artiklen:

Kommune sætter golfanlæg til salg

00:00
Hastighed: ???x
01:22

Skanderborg Kommune har sat "Til Salg"-skilt på Golfanlægget Kildebjerg Ry.

Med en mindstepris på 20 millioner kroner har Skanderborg Kommune sat golfbanen Kildebjerg Ry til salg i en budrunde. Kommunen oplyser samtidig, at bud under mindsteprisen vil blive ignoreret.

Anlægget består ud over af en 18 hullers bane desuden af 9 huller Pay and Play, driving range samt klubhus og materielgård.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ejendommens areal udgør 1.008.004 kvadratmeter, og ligger i smuk symbiose med boligområderne i Kildebjerg i den østlige ende af Ry. Greens og bygninger på ejendommen er ifølge sælger i god stand. Både 18-hullers banen og Pay & Play-banen er tegnet af den internationalt anerkendte golfarkitekt Line Mortensen i samarbejde med den professionelle golfspiller Søren Kjeldsen, begge fra Danmark.

Den kommende ejer skal være opmærksom på, at ejendommen efter et salg fortsat skal opretholdes som golfanlæg som en integreret del af Kildebjerg-bydelen.

Anlægget har indtil for nylig været ejet og drevet af Ry Golf ApS (under Silkeborg Ry Golf A/S). Silkeborg-Ry Golfklub vil fortsat drifte ejendommen indtil nytår.

Sidste frist for at give et bud i budrunden er 24. juni.