Lyt til artiklen:

Messeopbygning i gang på fugtig grund

00:00
Hastighed: ???x
01:57

Sidste uges regnmængder har udfordret importørerne på messeområdet i Herning. Men alle bliver klar til torsdag, lover de.

Skiftende sol, skyer og småregn prægede vejret mandag formiddag i Herning, hvor opbygningen til E&H er i fuld gang. Messeområdet er i år udvidet med ikke mindre 7.000 kvadratmeter til samlet over 80.000 kvadratmeter. Derfor er der blevet plads til et rekordstort antal udstillere, hvor ikke færre end 140 har tilmeldt sig.

Grøn Teknik lagde vejen forbi udendørsområdet ved messecentret mandag formiddag, hvor aktivitetsniveauet var højt. Masser af biler med maskiner var i gang med at læsse af og få maskinerne på plads på standende, som for nogles vedkomne var tydeligt mærket efter weekendens nedbør.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hos A.E. Maskiner var man udfordret af den bløde bund.

- Som det er lige nu, kan vi ikke få det hele kørt ind. Måske skal vi have lagt stabilgrus ud med flis på toppen, inden vi kan blive færdige. Men vi skal nok nå det hele inden åbningen på torsdag, fortalte Kasper Hougaard, A.E. Maskiner ApS., til Grøn Teknik.

Hos Stemas og JMM var der også fuld gang i opbygningen, og vejrudsigten var et stort tema i samtalerne.

rich-media-2
Foto: Torben Jastram.

- Det er åbenbart sådan, at det ikke kan blive rigtig godt vejr, når vi holder E&H. Men vi har jo prøvet det før, så vi skal nok få alt på plads de kommende dage, fortalte direktør Robert Kjærgaard til Grøn Teknik.

Hos Yanmar-importøren var der ingen nævneværdige problemer med vand. De fleste maskiner er ankommet til pladsen, og der er lavet et opholdsområde i to etager - hvor der øverst er en terrasse, med tag over, som giver et fint udsyn over stande og en stor del af messens øvrige område.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge vejrudsigten fra DMI skal man nok ikke pakke gummistøvlerne helt væk, især ikke lørdag.

rich-media-4
Fra terrassen øverst i dobbeltcontaineren i baggrund bliver der godt udsyn over de mange maskiner hos Maskiner A/S. Foto: Torben Jastram.