Lyt til artiklen:

Stor opbakning til Agromek

00:00
Hastighed: ???x
03:24

Der er både mange nye virksomheder og mange gengangere blandt udstillerne på Agromek 2024.

Agromek 2024 appellerer bredt, og det understreges af den store og varierede tilslutning, som messen allerede nu oplever.

Mens mange af de tidlige tilmeldinger kommer fra virksomheder, der troligt vender tilbage gang på gang, er der også opbakning fra virksomheder, der aldrig før har udstillet på messen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det gælder eksempelvis Vestjyllands Andel.

Det skriver MCH Messecenter Herning i en pressemeddelelse.

- Vestjyllands Andels kerneområde, geografisk såvel som forretningsmæssigt, udvider sig konstant. Derfor er det også naturligt, at vi er en del af Agromek, som ligeledes har ambitioner om at skubbe til landbrugets udvikling. Og vi glæder os til at være en del af en topprofessionel messe, hvor både nuværende og potentielle kunder og samarbejdspartnere har mulighed for at møde os i øjenhøjde, lyder det fra Jesper Bilberg, salgsdirektør i Vestjyllands Andel.

Vestjyllands Andel forventer at medbringe virksomhedens patenterede sigtemaskine, VA SizeMatters, på messen og stiller i øvrigt op med et hold af eksperter.

Tilbage til messen

Foruden helt nye udstillere kan de besøgende også se frem til at møde virksomheder, der efter en kortere eller længere pause vender tilbage til messen. I denne gruppe hører Krampe Fahrzeugbau, der ganske vist deltog som en del af TBS Maskinpowers stand i 2022, men som ikke har haft en selvstændig stand på Agromek siden 2014. Det laves der om på nu, og det er der mange gode grunde til.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Danmark og resten af Skandinavien hører til Krampes fokusområder, så det falder helt naturligt at udstille på Agromek. Ser vi på vores skandinaviske salgsområde, er jeg sikker på, at der er mange nordmænd og svenskere, der tager til Agromek - og netop derfor er Agromek vigtig for hele vores skandinaviske indsats, forklarer Kenneth Brønner, Area Sales Manager Scandinavia i Krampe Fahrzeugbau, der glæder sig til at gøre besøgende på messen klogere på virksomhedens produkter.

- En af årsagerne til, at vi vælger at have vores egen stand på Agromek, er at sikre kunderne svar på alle deres spørgsmål. Vi er specialister og laver ikke andet end at arbejde med vogne, så vi ved nøjagtigt, hvad der kan lade sig gøre, og hvilke af kundernes ønsker, vi kan indfri.

Krampe Fahrzeugbau er især kendt for virksomhedens specialiserede vogne med luftaffjedring, men vil på Agromek også vise og fortælle om helt almindelige allroundvogne og kroghejsevogne - eksempelvis fra Carrier-serien.

Stor opbakning

- Vi oplever stor opbakning til årets Agromek - både fra udstillere, der var med i 2022, men også fra virksomheder, der enten er helt nye på Agromek eller er vendt retur. Vi er meget optimistiske og tror på, at Agromek 2024 bliver den bedste messe i mands minde. Her seks måneder før messen åbner, er vi hele 17 procent foran på kvadratmeterne sammenlignet med samme tidspunkt i 2022, lyder det fra Claus Hermansen, direktør, Agromek.

Agromek finder sted i MCH Messecenter Herning 26.- 29. november 2024.