Lyt til artiklen:

Stihl lancerer ny motorsav med stærk ydeevne

00:00
Hastighed: ???x
01:37

Stihl har lanceret en ny motorsav med modelnavnet MS 400, som ifølge dem selv tilbyder det bedste effekt/vægt-forhold i 60 cc-klassen. På trods af en effekt på 3,9 kilowatt vejer MS 400 kun 5,5 kilo, hvilket gør den særligt nem at håndtere og betjene.

- Hos Stihl ser vi virkelig frem til at lancere MS 400 på markedet og få mulighed for at føje endnu en kraftfuld motorsav til vores produktsegment. Saven er det perfekte valg til professionelle skovbrugere, som har brug for en kraftfuld, pålidelig og alsidig motorsav til at klare de krævende udfordringer indenfor skovbrug, siger Mats Gustafsson, Product Launch Manager hos Stihl i Norden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Pressefoto

- Med det høje drejningsmoment på 4,3 Newtonmeter og imponerende acceleration mindsker MS 400 arbejdstiden betydeligt og muliggør mere effektivt skovarbejde. Desuden har den en underside med lige ribber, så det er nemt at manøvrere den langs stammen. Dette minimerer også opsamling af snavs, så brugeren ikke behøver bruge så meget tid på rengøring, skriver Stihl.

Det nye HD2-luftfilter har et forbedret design, som giver længere interval mellem vedligeholdelsesperioder, mens det opvarmede håndtag (VW) sikrer komfort og ydeevne selv under kolde forhold. Desuden har MS 400 et nyt design med blødere og rundere linjer, som giver bedre ergonomi

rich-media-3
Den nye motorsav er designet med blødere og rundere linjer for at sikre bedre ergonomi. Pressefoto