Lyt til artiklen:

- Vi har maskiner til den bredeste del af forsamlingen

00:00
Hastighed: ???x
02:11

Et bredt udvalg af små maskiner er at finde på Helms TMT Centrets stand på E&H. CEO håber på gentagelse af besøgstal fra seneste udgave af messen, der var over forventning.

Den seneste udgave af E&H i 2021 var en stor succes, hvis man spørger Allan S. Helms, CEO i Helms TMT Centret, og det giver forhåbninger om, at den kommende udgave, der løber af stablen d. 13. - 15. juni også kan blive det.

- Sidst havde vi en messe, der var over forventning. Det var en af de første messer, der åbnede ovenpå coronanedlukningen, så det er klart, at kan man nå næsten samme oplevelse, så vil det være stort. Jeg tænker også, at det er en messe, der efterhånden har fået slået sit navn fast, siger Allan S. Helms.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og Helms TMT Centret passer rigtig fint ind på E&H, bemærker han.

- Vi har måske ikke maskiner til alle, der kommer, men vi har da til den bredeste del af forsamlingen, siger han.

Med sig bringer Helms TMT Centret naturligvis en stribe minilæssere fra Schäffer. Heriblandt finder man nyheden 1422 SGT på 1250 kilo, der gør sig godt til de helt små opgaver. Derudover finder man også den elektriske model 24E, som er indstillet til Maskinleverandørernes nyhedspris på messen.

Dertil kommer en række minigravere fra japanske Airman samt en Laser-Grader med halvanden meters arbejdsbredde og en enkelt traktor med cirka 200 hestekræfter fra McCormick, som egner sig godt til entreprenørerne, der skal ud og køre med en jordvogn.

- Det gode ved messerne er, at du kan nå mange mennesker på kort tid. Vi har selvfølgelig et ønske om at vække noget interesse hos nogle kunder, og så har vi i den grad et ønske om at hjælpe med at finde de rigtige løsninger til deres opgaver. Det er vores hovedfokus. Derudover håber vi naturligvis altid, at vi får solgt noget efter messen. Men det vigtigste er, at vi får kontakt til nogle nye kunder og får snakket med nogle af vores eksisterende kunder, siger Allan S. Helms.