Lyt til artiklen:

Importør ser frem til Herning-messe

00:00
Hastighed: ???x
01:49

Der bliver masser af maskiner til både entreprenørarbejde og grøn pleje på standen hos KSM.

- Først og fremmest skal vi vise en del af det flotte program fra Hidromek, så vi kommer med fire-fem bæltemaskiner, fortæller Henrik Bergholdt, KSM Maskinservice om importørens stand på den kommende maskinmesse i Herning.

Importøren har efterhånden fået hul igennem til markedet, da interesse for de stærke tyrkiske gravemaskiner er øget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men KSM har meget andet at byde på - også på E&H.

- Vi medbringer lidt forskelligt nedbryderudstyr i form af blandt andet grabber og knusere fra OSA, som er et virkelig solidt mærke. Og så har vi naturligvis også en del udstyr med til grøn pleje. Det bliver koste fra Bema samt lidt forskelligt fra Bomford, som vi er rigtig stærke på, fortæller han.

rich-media-2
Henrik Bergholdt. Arkivfoto: Kim Krasuld.

Sæsonen for grøn pleje er jo for alvor kommet i gang, og KSM har sørget for at fylde godt op på hylderne. Især armklippere og udstyr fra Bomford Turner er der kommet meget hjem af til importørens lokation på Østfyn.

- Vi har hentet rigtig meget hjem. Der er nok 60-70 armklippere i alle størrelser, og vi har mere end 100 hoveder fra 90 til 200 cm. Der er grøfterensere, hæksnitterhoveder og så videre, så vi kan håndtere alle opgaver, fortalte Henrik Bergholdt, da vi talte med ham tilbage i begyndelsen af april.

Masser af armklippere klar til sæsonstart

Se også:

Masser af armklippere klar til sæsonstart

Inden det går løs til E&H drager KSM til dyrskuet i Roskilde - dog i en lidt nedbarberet udgave. Og senere på året er importøren traditionen tro ligeledes at finde på Agromek.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er de helt rigtige messer for os. Vi synes ikke, vi kan være til stede ved alle arrangementer, men til gengæld kommer vi til de vigtigste, fastslår han.