Lyt til artiklen:

Skovdyrkerne samler juletræerne ét sted

00:00
Hastighed: ???x
02:29

Skovdyrkerne samler nu alle juletræsaktiviteter i datterselskabet Green Product A/S. Den ændring skal skabe bedre service til både medlemmer og kunder, det skriver Skovdyrkerne i en pressemeddelelse.

- Med den nye ændring får vi ni fagfolk, som arbejder fuldtid med juletræer året rundt. På den måde får vi samlet kræfterne. Alle vores fagfolk vil fremover være fuldt fokuserede på at hjælpe vores medlemmer til størst mulig værdi i deres juletræsproduktion, siger Henning Post, direktør i Green Product A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mudder, regn og hårdt arbejde: Maskinstation har travlt med juletræerne

Se også:

Mudder, regn og hårdt arbejde: Maskinstation har travlt med juletræerne

Helt konkret samles alt lige fra plantning og rådgivning til entreprise og afsætning af juletræer. Ændringen skal også fremtidssikre selskabet i et stærkt konkurrencepræget marked.

- I de kommende år vil vi se et faldende udbud af juletræer. Med de nye ændringer fremtidssikrer vi organisationen. Vi står nu med en smidig og effektiv organisation, som er godt rustet til succes i fremtidens marked, siger direktøren.

Stærk position

Formålet med omstruktureringen er netop at fastholde og udvikle Green Products position som Danmarks førende medlemsejede virksomhed for rådgivning og handel med juletræer og pyntegrønt i Danmark.

En position, hvor fagfolkene er på producenternes side.

- Vi er den eneste medlemsejede aktør i branchen, der tilbyder både rådgivning og afsætning af juletræerne for producenterne. Det glæder mig, at vores dygtige kolleger nu kan dedikere sig 100 procent til arbejdet med juletræer, siger Henrik Fredslund-Petursson, tiltrædende bestyrelsesformand i Green Product.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Grundigt forarbejde

Bag de nye planer ligger et omfattende analyse- og strategiarbejde. Arbejdet har været drevet i et tæt parløb mellem Henrik Fredslund-Petursson og Henning Post. Ændringerne er gennemført med fuld opbakning fra bestyrelsen for Green Product A/S og bestyrelserne for de fem lokale skovdyrkerforeninger, som er aktionærer selskabet.

I forbindelse med organisationsændringen har bestyrelsesformand Søren Christiansen valgt at give stafetten videre efter mere end syv år som formand for Green Product A/S. Skovrider Henrik Fredslund-Petursson tiltræder som ny bestyrelsesformand.

Jan har skabt et af landets største savværker: En træstamme er som en gris

Se også:

Jan har skabt et af landets største savværker: En træstamme er som en gris