Lyt til artiklen:

JMA indgår samarbejde om genbrug af elskrot

00:00
Hastighed: ???x
01:39

IT-virksomheden JMA har indgået et samarbejde med Elrecycling om genanvendelse af elskrot. Aftalen kommer også kunder til gode.

Scannere, computere, telefoner, skrot fra el-trucks eller andre maskiner. Det hele kan genanvendes eller genbruges, og derfor har IT-virksomheden JMA, der sammen med maskinhandlere udvikler IT-løsninger, indgået et nyt samarbejde med Elrecycling.

Det skriver JMA i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Elrecycling genbruger hver måned mere end 10.000 enheder, og det svarer til langt over 90 procent af alt det elektronikskrot, som de får ind.

Og fremover vil noget af det skrot komme fra den grønne container hos JMA og også fra firmaets kunder.

For aftalen kommer også JMAs kunder til gode, idet de fremover kan lave en aftale med Elrecycling om, at få hentet deres elskrot helt gratius.

- Inden længe vil containerne være fyldt med elektronikskrot, som Elrecycling kan trylle om - genbruge eller genanvende - så produkterne kan leve videre hos nye ejere. Der er styr på datasletning på eksempelvis telefoner og bærbare, hvor data slettes helt, inden der tages stilling til genbrug/genanvendelse af produkterne. GDPR kræver nemlig, at virksomheder skal kunne dokumentere bortskaffelse af data på udtjente harddiske uden mulighed for gendannelse, og Elrecycling lever op til datatilsynets NIST800-88r1 Purge standard, siger teamleder for IT, hosting og cybersikkerhed hos JMA Palle Frostholm.

Grundlægger bag IT til maskinhandel træder tilbage

Se også:

Grundlægger bag IT til maskinhandel træder tilbage