Lyt til artiklen:

Producent inviterede kunder til at teste maskinnyheder

00:00
Hastighed: ???x
02:25

Maskinteknik var med, da Case Roadshow løb af stablen i England midt i september.

For fjerde gang hen over sommeren stod Case Construction bag et tre dage langt arrangement, da Case Roadshow foregik midt i september tæt ved Derby i det centrale England. Tidligere på sommeren har lignende arrangementer fundet sted i Tyskland, Italien og Frankrig.

Der var både næsten nye, helt nye og kommende maskiner med, som alle interesserede havde mulighed for at se og afprøve.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- En af fordelene for vores kunder er, at de her ikke bare kan afprøve maskinerne, men de kan samtidig få kyndig vejledning fra vores dygtige instruktører, som fortæller lidt om de nyeste features og hvordan man bruger dem, fortæller Business Director for Northern Europe, Joe O´Grady fra Case Construction til Maskinteknik.

Blandt maskinerne var blandt andet flere modeller i E-serien af gravemaskiner, C-serien af gradere og F-serien af kompakte gummihjulslæssere.

rich-media-2
Graderne er blevet opdaterede og har nu blandt andet joystick-styring. Foto. Torben Jastram.

På området for mini- og midi-læssere, som hos Case efterhånden består af 20 forskellige modeller kunne man blandt andet opleve den nye 7,5 tons midi-gravemaskine CX75E med two-piece boom. Det betyder, at man i realiteten kan grave ind under maskinen selv.

Blandt nyhederne er også CX25E - en ny elektrisk 2,5 tons minigraver, som blandt andet den danske Case-importør ser frem til at kunne tilbyde kunderne.

- Den går i produktion til december, og til det danske marked kommer den naturligvis med kabine. Den kan køre op til otte timer på en opladning, og så er den utrolig stærk. Den svarer til - i kræfter - en 4,2 tons dieselmaskine, så den ser vi frem til at få hjem til vores kunder i Danmark, siger salgs og regionschef Lars Petersen fra S.D. Kjærsgaard A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den danske slagschef fremhævede også Case' satsning på den helt nye E-serie hjulgravere, som kommer i fire modeller fra 14 til 21 tons - alle med two-piece boom..

- Hjulgraverserien er endnu et nyt skud på stammen fra Case. De kommer både med og uden kort bagende, og så er der masser af mulighed for individuel tilpasning i forhold til blandt andet placering af dozerblad og støtteben, fortæller Lars Petersen, der tilføjer at hjulgraverne blandt meget andet har cuisecontrol, aircondition og joystick-styring.

rich-media-4
Lars Petersen fra S. D. Kjærsgaard ser frem til at tilbyde kunderne en af de nye hjulgravere. I baggrunden er det her den mindste model i serien, WX140E. Foto: Torben Jastram.