Lyt til artiklen:

Nydesignet generation af kroghejsevogne

00:00
Hastighed: ???x
01:58

BIGAB B20 kan klare en maksimal belastning på 20.500 kg og håndtere containere i længder fra 5,0 til 6,5 meter.

Med BIGAB B20 kan Helms TMT-Centret A/S nu præsentere en helt ny generation af kroghejsevogne til de tunge opgaver, idet den kan klare en maksimal belastning på 20.500 kg, inklusive container.

Den er helt nydesignet på basis af den originale BIGAB kroghejsevogn. Det betyder, at BIGAB B20 er langt mere avanceret, så både effektiviteten og brugervenligheden har fået et løft. Eksempelvis har den nye kroghejsevogn en elektrisk styreventil som standardudstyr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det nye design har også øget mulighederne for ekstraudstyr. Den nye kroghejsevogn kan derfor anvendes til mange vidt forskellige opgaver som transport af eksempelvis grus, sand og diverse landbrugsafgrøder.

Mere rolig kørsel

Blandt ekstraudstyret kan nævnes affjedret træk, som giver en mere rolig kørsel og dæmper af stød og ryk fra traktoren.

BIGAB B20 kan håndtere containere i længder fra 5,0 til 6,5 meter. Tipvinklen er 55-58 grader - afhængigt af, om kroghejsevognen er udstyret med hydraulisk ophængt trækstang.

Arbejdet går tjept med den nye kroghejsevogn, da tip/ladveksel-cyklussen er gjort 15 procent hurtigere ved hjælp af en ny geometri.

Kendetegnende for BIGAB B20 er også dens fleksible modul-konstruktion, som gør det nemt at eftermontere diverse tilbehør.

Artiklen fortsætter efter annoncen

BIGAB skifteladssystemet er et svensk originalprodukt. Systemet er oprindeligt udviklet i den lille by Blidsberg i Västra Götaland for mere end 40 år siden. Bag udviklingen står Göte Håkansson, manden bag BIGAB.