Lyt til artiklen:

Anlægsgartner ansætter ny grøn chef

00:00
Hastighed: ???x
03:07

Gottlieb A/S booster den grønne omstilling med ny chef med særlige grønne kompetencer.

Anlægsgartnervirksomheden Gottlieb A/S har ansat Daniel Fevre Kronskov som Chef for Grøn Omstilling. Baggrunden er, at virksomheden vil styrke sig med flere særlige kompetencer.

- Vores fagfolk er - og skal blive ved med at være - blandt branchens mest veluddannede inden for bæredygtighed og biodiversitet. Derfor har vi været på udkig efter nogle særlige kompetencer til at stå i spidsen for vores team af rådgivere, lyder det fra Tobias Røndbjerg, der er salgs- og driftsdirektør for Service og grønne udbud hos Anlægsgartner Gottlieb A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Daniel Fevre Kronskov skal sammen med den øvrige ledelse føre Gottlieb A/S igennem virksomhedens grønne omstilling og videreudvikle endnu flere grønne og naturvenlige løsninger til kunderne.

Daniel er uddannet anlægsgartner og urban landskabsingeniør, og han har erfaring med biodiversitetsprojekter og arbejde med bæredygtig udvikling fra blandt andet HedeDanmark samt som selvstændig.

- Den grønne agenda har altid stået højt på vores liste. Og vi skal hele tiden være fremme i forreste felt, når det kommer til biodiversitet og natur, siger Tobias Røndbjerg.

Den nyeste viden

Daniel Fevre Kronskov vil som Chef for Grøn Omstilling blandt andet rådgive virksomhedens kunder om muligheder for at fremme biodiversiteten på deres arealer, samt hjælpe dem i deres fremtidige opgave med at rapportere, hvilken effekt de som virksomhed har på biodiversiteten. Derudover skal afdeling for grøn omstilling også understøtte Gottliebs entrepriseafdeling ved at tilbyde mere bæredygtige udførelser af anlægs- og entrepriseprojekter.

Anlægsgartneren ønsker fortsat at være firstmover inden for den grønne omstilling. Derfor arbejdes der konstant med at styrke egne kompetencer og know-how gennem ansættelse af flere kompetente medarbejdere, samt fortsat at videreuddanne og styrke de nuværende medarbejderes kompetencer inden for arbejdet med biodiversitet, klimatilpasning og mere bæredygtige anlægsopgaver.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Eldrevet maskinpark

Gottlieb A/S arbejder hele tiden med at finde nye løsninger med fokus på bæredygtighed og biodiversitet. Det gælder både arbejdsprocesser ift. anlægs- og kloakprojekter, grøn pleje og service. Det indebærer nytænkning af indkøb og genanvendelse af råvarer og materialer, brugen af energi- og hjælpestoffer bl.a. sprøjtemidler. Men også en grøn omstilling af maskinpark til eldrevet maskinel og muligheder for biologisk vedligehold er i proces, hvor det er muligt.

- Vi har som virksomhed i den grønne branche et ansvar for at gå forrest og styrke indsatsen for at understøtte biodiversiteten, gøre vores forretning så bæredygtig som mulig og udlede så lidt som muligt. Dette i synergi med at vi tilbyder vores kunder forslag og løsninger til, hvordan de kan få udført deres drifts- og anlægsopgaver med størst muligt hensyn til natur, miljø og klima, siger Daniel Fevre Kronskov.