Lyt til artiklen:

Nye 6-tonnere fra Develon

00:00
Hastighed: ???x
02:13

Producenten fortsætter med de to nye gravemaskiner udrulningen af next-generation maskiner.

Develon (tidligere Doosan) har lanceret de nye DX62R-7 og DX63-7 seks tons Stage V gravemaskiner, som ifølge producenten selv er designet til at tilbyde maksimal ydeevne, optimal stabilitet, øget alsidighed, forbedret førerkomfort, kontrollerbarhed, holdbarhed, nem vedligeholdelse og servicevenlighed.

DX62R-7 og DX63-7 er særdeles alsidige maskiner og kan blandt andet bruges til projekter inden for landskabspleje, udlejning, recycling og byggeri. Begge modeller er drevet af den nye D24 Stage V-kompatible dieselmotor, der giver 44,3 kW (59,4 HK) effekt. På trods af at den tilbyder et 8 procent øget drejningsmoment på 26,5 kgm/rpm, giver D24-motoren stadig et fald på 7 procent i motorens brændstofforbrug, skriver Develon i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Det nye førerhus på DX62R-7 og DX63-7 er meget rummeligt til denne maskinstørrelse. Pressefoto.

Høj komfort

Det nye førerhus på DX62R-7 og DX63-7 er meget rummeligt til denne maskinstørrelse og har en fuld glasindgangsdør, der maksimerer førerens udsyn. Bakkamera er valgfrit, mens LED-arbejdslamperne i førerhuset øger udsynet og sikkerheden yderligere.

Nøglefunktioner i det nye førerhus inkluderer blandt andet varme-/klimaanlæg, DAB-radio, 8-tommer skærm, luftaffjedret sæde med varme, USB-oplader og LED-lys.

Ny dozerhåndtagskontrol

Ved hjælp af dozerhåndtaget kan føreren vælge mellem lav og høj hastighed til nivelleringsbladets hydraulik. Kørehastigheden kan også vælges ved at bruge kørevælgerknappen på dozerhåndtaget. Når hydraulikolietrykket stiger ved kørsel op ad en skråning, mens du kører i højhastighedstilstand, nulstiller den automatiske kørehastigheden til lav, for at øge operatørens kørekomfort og for at reducere maskinens stress.

DX62R-7 og DX63-7 har et nyt todelt motorhjelm med fuldt åbne midter- og sidesegmenter, der giver nem adgang til vedligeholdelsesarbejde sammenlignet med den tidligere generations maskiner. Det smart designede hjelmdæksel forhindrer snavs i at trænge ind.