Lyt til artiklen:

Batteridreven universalhækkeklipper til professionelle

00:00
Hastighed: ???x
02:12

HSA 100 er udstyret med en række nye funktioner, som gør den velegnet til professionelle inden for vedligehold af grønne områder.

Stihl lancerer en ny universalhækkeklipper rettet til professionelle brugere. Hækkeklipperen hedder HSA 100 og indgå i virksomhedens batterisystem, AP.

- HSA 100 giver professionelle en kombination af effektiv klipning og støjsvag, ergonomisk brug, siger Product Launch Manager hos Stihl i Norden, Mats Gustafsson, i en pressemeddelelsen fra virksomheden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Desuden er den udstyret med vores udviklede anti-vibrations-system, som reducerer vibrations- og støjniveauet yderligere, siger Mats Gustafsson fra Stihl i Norden.

Alle typer hække

Den nye, batteridrevne HSA 100 hækkeklipper egner sig til alle typer hække og erstatter de tidligere modeller HSA 66 og 86.

rich-media-2
Hækkeklipperen har en knivlængde på 60 centimeter. Foto: Stihl.

Hækkeklipperen både klipper og beskærer alt fra tynde grene til flerårige mere grove grene og har dobbeltslebne knive, som giver fine snitflader og hurtig klipning. Topbeskyttelsen beskytter desuden spidsen af kniven mod skader ved arbejde tæt på mure og jorden.

Registrér og overfør data

Klipperens rotérbare bagerste håndtag giver bedre ergonomi for brugeren, og grebet har en strømafbryder på indersiden, som gør det nemmere for brugeren at betjene maskinen.

HSA 100 er udstyret med EC-motor, hvilket giver mindre støj og længere batteritid, og dermed får hækkeklipperen længere driftstid og kan blive brugt uden høreværn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Felixia arbejder for træerne

Se også:

Felixia arbejder for træerne

Den nye universalhækkeklipper til professionelle indgår i batteri-systemet AP, hvor det samme batteri kan blive brugt til flere forskellige maskiner og anvendelsesområder.

Stihl tilbyder også forskellige opladningsløsninger med hurtig-oplader, bærbar strømforsyning samt bottTrainer, som er en løsning til opladning, transport og opbevaring af batterier.

Træerne kan igen motionere på Stege Vold

Se også:

Træerne kan igen motionere på Stege Vold

Hækkeklipperen kan også blive udstyret med en digital sensor, som bliver monteret på maskinen og blandt andet registrerer driftstimer og overfører dataene til en smartphone eller tablet.

Den digitale sensor hedder Smart Connector, og gør det muligt for brugeren at overvåge og optimere ydelsen og få et tydeligt overblik over maskinflådens service- og vedligeholdelsesbehov.

Specifikationer

  • Motor / spænding: Børsteløs (EC) / 36 V
  • Tandafstand: 34 millimeter
  • Knivlængde: 60 centimeter
  • Driftstid med AP 200: 150 minutter
  • Vægt: 3,7 kilo
  • Slagfrekvens: 3.000 omdrejninger i minuttet