Lyt til artiklen:

Kragmann præsenterer nyt grej i Roskilde

00:00
Hastighed: ???x
01:24

Importøren har ny import af dumpere fra tyske Bergman samt sortér- og knuserskovle med mere fra italienske MB Crusher.

Ud over den Finske Lännen mulitmaskine, har Kragmann A/S fået ny import af dumpere fra tyske Bergmann samt sortér- og knuserskovle med mere fra italienske MB Crusher, som importøren vil udstille et udpluk på Roskilde Dyrskue.

De tyskproducerede Bergmann dumpere kommer med en portefølje af universelle enheder som passer til mange forskellige virksomheder. Agendaen for Bergmann er at producere dumpere, som kombinerer høj transportydelse og brugervenlig kørekomfort med maksimal driftssikkerhed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bergmann har produceret dumpere i mere end 60 år. Med det har de derfor et bredt sortiment fra motorbør til 25 tons dumpere. I 2017 begyndte Bergmann at udvikle dumpere med elektrisk motor, og efterhånden kan programserien op til 3,5 ton fås med elektrisk motor. Der vil være en elektrisk dumper at se på Dyrskuet.

Italienske MB Crusher har i mere end 20 år produceret og patenteret deres store serie af knuserskovle, sortérskovle, grabbe med mere. Hele produktserien fås som tilbehør til gravemaskiner, minilæssere og rendegravere i alle størrelser med omfattende innovation og udvikling.

rich-media-2
MB Crusher producerer en bred serie af knuserskovle, sortérskovle, grabbe mm. Pressefoto.

MB Crusher har hele forsyningskæden, fra forskning og udvikling til produktion og salg internt i deres virksomheden.