Lyt til artiklen:

Placeringen af DM i Skills 2024 er fastlagt

00:00
Hastighed: ???x
01:56

SkillsDenmark og Roskilde Kommune har nu fastlagt planerne for placeringen af næste års DM i Skills, som bliver afholdt til april.

Det store mesterskab for erhvervsuddannelserne bliver afholdt på Dyrskuepladsen i Roskilde, hvor det er ambitionen at skabe en festivalstemning for både de talentfulde unge og de mange tusinde besøgende.

Det meddeler SkillsDenmark i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- I Roskilde går vi efter at skabe en forrygende stemning af festival omkring DM i Skills. Dyrskuepladsen er gearet til de helt store events, siger borgmester i Roskilde Kommune, Tomas Breddam, i pressemeddelelsen.

- Her får vi plads til alle de unge, som kommer og snuser til, hvor fantastisk dygtig man kan blive med en faglært uddannelse - og så lige ved siden af hjemmebanen for Roskildes erhvervsuddannelser, siger borgmesteren.

Erfaringer fra Kalundborg Kommune

Siden det blev besluttet, at DM i Skills 2024 skal foregå i Roskilde, har planlæggerne haft travlt. Der er blevet målt op i detaljer, og vurderet hvordan fagene kan få plads.

Valget er faldet på Dyrskuepladsen, hvor der er rigeligt med plads til både konkurrence-deltagere, præsentation af fagene, logistik - og til alle de mange gæster.

Line og Marie ser ikke kun skoven for bare træer

Se også:

Line og Marie ser ikke kun skoven for bare træer

- Vi har fået gode erfaringer med at afholde DM i en teltby, da vi var i Kalundborg Kommune i 2022, og vi kommer til at skrue endnu mere op for ambitionerne i 2024, siger formand for SkillsDenmark, Søren Heisel, i pressemeddelelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- DM i Skills 2024 bliver et bragt af en festival, hvor vi kommer til at fejre landets største talenter i nogle flotte rammer, siger formanden.

Svær opgave udfordrer unge anlægsgartnere til DM i Skills

Se også:

Svær opgave udfordrer unge anlægsgartnere til DM i Skills

Næste års DM i Skills bliver afholdt fra 18. til 20. april på Dyrskuepladsen i Roskilde. Her vil de største talenter fra godt 45 forskellige fag konkurrere i finalen om at blive Danmarksmester.

SkillsDenmark forventer cirka 50.000 besøgende, der kan opleve de mange forskellige erhvervsuddannelser.