Lyt til artiklen:

Bosch lancerer haveprodukter til professionelle

00:00
Hastighed: ???x
02:34

Bosch Power Tools udvider nu deres 18V-sortiment med en batteridrevet hækkeklipper, en græstrimmer, en buskrydder og en BITURBO-løvblæser.

De fire produkter er beregnet til professionel brug med hensyn til ydeevne, effektivitet og ergonomi. De er for eksempel udstyret med kulfri motorer, og ifølge producenten har har man fået lavet et optimalt forhold mellem ydeevne og vægt for at gøre arbejdet for professionelle så nemt som muligt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Batterisystemet er en del af AmpShare-batterialliancen, som blev lanceret sidste år, og som gør det muligt at bruge samme batteri på tværs af værktøjsbrands.

Hurtig og effektiv klipning

Med en knivlængde på 60 cm skærer 18V-hækkeklipperen, GHE 18V-60 Professional, gennem grene med en diameter på op til 20 mm og trimmer med 3.000 snit i minuttet.

Hvis man besnytter det anbefalede ProCore18V-batteri med 4,0 Ah, vejer den 3,5 kg og kan betjenes komfortabelt i forskellige grebs- og arbejdsstillinger.

Den har funktioner som Bosch Anti-Blocking-system , og som noget nyt styrer mikroelektronikken motoren og regulerer knivenes snitretning, hvis det ikke lykkes knivene at skære grenen igennem første gang. Således bliver de ved med at skære, indtil det lykkes.

rich-media-2
Klippediameteren er 33 cm for græstrimmeren. Pressefoto.

Minimerer træthed

18V-græstrimmeren, GRT 18V-33 Professional, bruger en spole med tråd til at trimme tilgroede områder og ukrudt, og 18V-buskrydderen GFR 18V-23 Professional bruger blad til at skære selv planter af træagtig karakter som for eksempel brombærplanter. Og med den medfølgende spole kan buskrydderen omdannes til en trimmer

Artiklen fortsætter efter annoncen

Klippediameteren er 33 cm for græstrimmeren og 23 cm for buskrydderen, og begge maskiner har en kulfri motor.

rich-media-4
Løvblæseren, GBL 18V-750 Professional, er udstyret med BITURBO-teknologi. Pressefoto.

Ekstra turbokræfter

Løvblæseren, GBL 18V-750 Professional, er udstyret med BITURBO-teknologi, der giver ekstra kraft og ydeevne til at fjerne blade og affald fra indkørsler, stier og græsplæner. Sammen med det anbefalede ProCore18V-batteri med 5,5 Ah vejer den kun 3,7 kg.

Maskinen har trinløs hastighedsregulering, og den er udstyret med en kulfri BITURBO-motor og en aksialblæser, der leverer en flowhastighed på op til 780 m3 i timen ved en maksimal lufthastighed på lige under 200 km/t.