sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Lækre snacks til medarbejderne

00:00
Hastighed: ???x
01:37

Kender du det med, at en dag kan føles lidt tung at komme igennem på kontoret? Det er de dage, man får lyst til at kunne snacke lidt på, hvor man kan slå hjernen fra og bare spise et eller andet, der er sødt

Måske det er noget helt bestemt, du har lyst til - men hvis ikke du har fået det pakket hjemmefra, er gode råd dyre. Men der er løsninger - for I kan for eksempel prøve at få indført en frugt- eller snackordning i virksomheden.

I kan for eksempel se på, om I skal teste trøfler eller daddelbidder af som nogle af jeres snacks. Cocohagen er nemlig øko plantebaserede kakaotrøfler. Bestil COCOHAGEN her - levering til døren. Det gør, at det bliver så nemt for jer som muligt at sammensætte en kurv med snacks. I kan også selv få indflydelse på indholdet, så det passer til netop jer og jeres medarbejdere.

Frugt i løbet af dagenHvis I ikke lige tænker, at snacks er vejen frem, er en almindelig frugtkurv måske mere tiltrækkende. Det kan være, I allerede har forsøgt jer med en ordning, hvor man har frugt med, men det kan være, det er gået lidt i vasken. Så kan det betale sig i stedet at få leveret en frugtkurv flere gange i ugen. Se for eksempel her: FirmaFrugt og FrugtKurve til virksomheder. FrugtKasser og snacks til erhverv. Frugt til virksomheden

Med en frugtkasse er I sikret, at der er altid er noget, man kan snacke, når dagen føles lidt lang. Det kan være en god ting at få indenbords i løbet af dagen, og det anbefales da generelt også at få frugt og grønt dagligt - så det kan fungere rigtig godt til en pause fra arbejdet, når man trænger til det. Det er en god idé at have et varieret udvalg, så der er noget for alle.