Lyt til artiklen:

Nye maskiner fra Toro er landet

00:00
Hastighed: ???x
01:53

Hos Reesink Turfcare har man været hårdt ramt af leveringsudfordringer de senere år. Men nu lysner det.

Den danske Toro-importør Reesink Turfcare med base lidt vest for Odense har haft et par udfordrende år, hvor der har været længe imellem leveringerne af maskiner fra amerikanske Toro.

Det ser dog her i 2023 noget bedre ud, og derfor er administrerende direktør Carsten Brandt da også optimist.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- På trods af store udfordringer med for lange leveringstider, så er vi kommet udmærket igennem 2022. Og vi er spændte på et 2023, hvor vi heldigvis kan se, at leveringstiderne falder og begynder at nærme sig den virkelighed vi kendte før. Det betyder meget for os og vores tålmodige kunder, som har været yderst forstående igennem de sidste par år, siger direktøren til Grøn Teknik.

rich-media-2
Adm. direktør Carsten Brandt, Reesink Turfcare. Pressefoto.

Blandt de nye Toro-maskiner på lageret finder man blandt andet den nye ProCore 648s prikkemaskine, Workman UTX arbejdskøretøj og den første el-drevne luftpudeklipper fra TORO, eHoverPro 450.

- Vi er glade for de nye maskiner, vi har fået i 2023 og mener vi går en spændende tid i møde, hvor vi især kan se en enorm udvikling indenfor det elektriske marked. Flere og flere maskiner bliver omdannet til at køre på el og med Toros innovation indenfor batteriteknologi, tror vi virkelig på, at vi kan præsentere nogle fantastiske løsninger til kunderne i fremtiden, fastslår Carsten Brandt.

ProCore 648s har en arbejdsdybde på 0-11,3 cm og en arbejdsbredde på 120 cm. Den tillader enhåndsbetjening, og Reesink Turscare oplyser, at den første 648s er på vej til Fanø.

Workman UTX findes med vandkølet 4-cylindret benzin (40 HK) eller en 3-cylindret vandkølet diesel (25 HK). Nyttelasten på arbejdskøretøjet er 567 kg.