Lyt til artiklen:

Stama rykker mod sjællandske kunder

00:00
Hastighed: ???x
02:21

Som konsekvens af Havdrup Maskinforretnings beslutning om at lukke senere på året har jyske GMR maskiner a/s, der leverer Stama el-køretøjer og el-redskaber, besluttet at tilbyde denne del af produktprogrammet direkte til kunderne på Sjælland.

Oplagt mulighed

- Da meddelelsen kom, at Havdrup Maskinforretning skulle lukke, var det en oplagt mulighed for os at undersøge, om vi kunne tilbyde vores mange kunder en løsning, hvor de handler direkte med os. Både geografisk og produktmæssigt er der tale om klart afgrænsede områder, fortæller adm. direktør i GMR Niels Kirkegaard i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Stama har fået en særdeles stærk position i markedet pga. især bredden i det elektriske produktprogram, der tilbyder mange anvendelsesformål. Vi har derfor også fået adskillige henvendelser fra interesserede forhandlere, hvilket vi naturligvis er glade for og stolte over, fortsætter han.

Men i stedet for at gå den traditionelle vej med en eller flere forhandlere, er det nu besluttet at gå direkte til de sjællandske kunder.

Personale følger med

- Helt fra starten har vi haft en rigtigt god dialog med Havdrup Maskinforretning om fremtiden for salg og service af vores produkter, siger Niels Kirkegaard.

- Havdrup Maskinforretning har været en god og professionel kunde for os i mange år og vi er glade for, at vi har kunnet samarbejde omkring overtagelsen af personale. Således følger 2 sælgere og en servicetekniker med over til GMR. På den måde vil kunderne også fremadrettet kunne betjenes på bedste vis, mens al fakturering fremover vil foregå direkte fra GMR maskiner.

De mange modeller af el-køretøjer og el-redskaber under STAMA-navnet har oplevet stor fremgang i de seneste år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vores investering i at gøre udstyret ergonomisk korrekt, emissionsfrit og så støjsvagt som muligt har virkelig båret frugt. Vi har i øjeblikket særdeles travlt i produktionen, ligesom vores salgsansatte får mange henvendelser fra både nye og gamle kunder, fortæller Niels Kirkegaard.

- Vi ser meget frem til at komme i direkte kontakt med kunderne på Sjælland og til at byde dem velkommen på sensommerens Have & Landskab udstilling i Slagelse, hvor vi med overtagelsen af medarbejderne fra Havdrup Maskinforretning vil have udvidet vores standpersonale, siger han afsluttende.