Lyt til artiklen:

Cormidi-import klar til boost af de italienske minidumpere

00:00
Hastighed: ???x
02:37

Maskiner fra italienske Cormidi fås nu på dansk jord.

PH Maskinsalg & Service på Nordsjælland har siden 2021 haft importen af minidumpere fra italienske Cormidi. Grundet Covid19 har salget ligget stille, men direktør og indehaver David Witt forventer, at der nu kommer godt gang i salget, og de første maskiner er allerede sendt ud af døren.

- Vi ønsker at servicere det danske marked med en kvalitetsstærk maskine, som er brugervenlig, og hvor sikkerheden er i højsædet. Selvom den er kompakt, er den nem at manøvrere rundt med, og den er tilmed flot at se på, siger David Witt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Cormidi blev grundlagt i 1995 og er en italiensk familieejet virksomhed, som står for udvikling og produktion af kompakte og robuste minidumpere og bæltelæssere. De er derfor alsidige til brug hos anlægsgartnere og entreprenører og til arbejde, hvor pladsen er trang og udfordrende.

Bred vifte af maskiner

Cormidis maskiner er lavet af 75 procent genanvendelige komponenter og er drevet af bio-diesel, benzin og elektricitet. Olien, der bruges i motorerne, har desuden en lav miljøbelastning. Ifølge Cormidi holder en maskine i minimum 20 år, og den er nem at vedligeholde og reparere.

Et af de nyere skud på maskinstammen hos Cormidi er den elektriske minidumper C85, som har samme robusthed og køreegenskaber som de almindelige minidumpere.

Derudover råder Cormidi over CMF-modellen, der er en multimaskine med mange forskellige opbygningsmuligheder.

Maskinen kan udstyres med blandt andet normalt dumperlad, højtip-lad, selvlæsserskovl, minilæsser-arm og spider lift. Derudover er den opbygget med beskyttelsesskærme, ergonomisk instrumentbræt og affjedring i undervognen, som gør det både behageligt og sikkert for operatøren at køre med den.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Cormidi fås i forskellige vægtklasser, og med en kapacitet fra 400 kilo til 2000 kilo er der en maskine til ethvert behov.

Én forhandler og et nyt ansigt i hus

Hos PH Maskinsalg & Service er ambitionen, at der skal være Cormidi-forhandlere i hele Danmark, og den første af slagsen er allerede sikret.

PH Maskinsalg & Service har nemlig indgået en forhandleraftale med Ib E. Mortensen, som ligger ved Kastbjerg i Østjylland.

Derudover har PH Maskinsalg & Service ansat Maria Gulløv til at varetage salg og marketing af Cormidi.

- Maria har været ansat hos os tidligere, og vi er glade for, at hun er vendt tilbage til vores team, siger David Witt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udover importen af Cormidi er PH Maskinsalg & Service A/S også forhandler af blandt andet Eurocomach, Hyundai og Solis.