Lyt til artiklen:

Alle stande udsolgt til Dansk Liftmesses debut

00:00
Hastighed: ???x
03:54

Der har været stor interesse om standpladserne på Dansk Liftmesse, der løber af stablen for første gang til maj.

Den 11. - 12. maj sker det. Dansk Liftmesse går i luften for første gang.

Udendørsmessen, der afholdes i Slagelse ved ZBC Transport & Logistikskolen, melder alle stande udsolgt på forhånd.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ideen om en fælles liftmesse på dansk jord opstod allerede en del år tilbage, og i liftbranchen har man længe talt om denne type initiativ, da behovet for en mere fokuseret messe har været efterspurgt. I udlandet findes der liftmesser i blandt andet Holland, England og Tyskland, hvor også de danske liftfirmaer mødes, og hvor kunderne kommer fra hele verden for at se det store udvalg.

Liftbranchen går sammen og etablerer ny messe

Se også:

Liftbranchen går sammen og etablerer ny messe

- Vi er glade for, at det nu er lykkedes at stable Dansk Liftmesse på benene, og vi har set frem til at deltage på messen, da vi oplever, at de danske kunder efterspørger at se et bredt udvalg af forskellige lifte og minikraner på ét sted. På denne måde får de præsenteret en masse produktnyheder og kan indsamle mange gode input på kort tid. Med dette fælles initiativ har vi desuden mulighed for at tiltrække et langt større kundesegment, end vi kan på egen hånd, og vi glæder os til at vise de seneste produktnyheder frem, siger Flemming Jakobsen fra Scantruck, som deltager på messen som udstiller.

Scantruck er blot en af mange udstillere, som vil præsentere deres udvalg på de to messedage i Slagelse.

Lifte på el, diesel og batteri

De forskellige liftfirmaer vil præsentere et bredt udvalg af blandt andet lastbillifte, saxlifte, bomlifte, minikraner, spiderlifte og meget andet. Liftene vil være på el, diesel og batteri og der vil blive vist både spritnye maskiner og produktnyheder frem samt brugte lifte og minikraner i høj kvalitet.

Spændende produktnyheder

Messegæsterne vil, som nogle af de første i Danmark, også få lejlighed til at se en række nyheder på liftfronten. Flere af udstillerne vil nemlig medbringe deres seneste produktnyheder. Der er sket en rivende udvikling i branchen de seneste par år, hvor fokus blandt andet har været på at udvikle maskiner som imødekommer de større miljøkrav som følge af den grønne omstilling, samt specialdesignede lifte til specifikke formål.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- På messen glæder vi os til at præsentere gæsterne for hele to spændende produktnyheder. Som noget helt nyt kan vi nemlig tilbyde at bygge kundernes eksisterende dieseldrevne lifte om til at køre på lithium-batterier. Vi oplever en stigende efterspørgsel på mere miljøvenlige maskiner, hvilket vi blandt andet kan imødekomme med dette tiltag. Den anden nyhed er vores 23 meter bomlift, som har den fordel, at hvert hjul er nivellerbart helt op til 10 grader, hvilket gør den brugbar i selv de mest uvejsomme terræner, siger Tonny Harritz fra liftfirmaet Lissner ApS.

Udover de mange liftfirmaer, der udstiller på messen, kan man også få en snak med forskellige leasingselskaber omkring de mange leasing- og finansieringsmuligheder, der kan tilbydes på maskinerne. Her vil man blandt andre kunne møde Spar Nord Leasing og Ikano Bank Leasing.

Fokus på sikkerhed og liftkurser

På messen vil der også være fokus på sikkerhed, da anvendelsen af lifte er den sikre og mest effektive måde at arbejde med forskellige opgaver på, hvis man skal i højden for at klare dem. Men det kræver samtidig, at man er trænet i at benytte liftene. Derfor vil der også være fokus på sikkerhed, liftkurser og -certifikater, da International Powered Access Federation (IPAF) vil være til stede på messen med en stand.

- Vi glæder os til at få en snak med messegæsterne om de forskellige muligheder for træning af liftoperatører, så virksomhederne bliver opmærksomme på sikkerheden og den mest effektive brug af deres lifte og minikraner. Fra 2017 og frem er det blandt andet blevet et krav fra mange internationale entreprenører i Danmark, at liftoperatører har gennemgået træning hos den internationale IPAF organisation, som er specialiseret i sikkerhed og liftkurser, siger Kent Boström fra IPAF, som står klar på messestanden med teknisk rådgivning, info om kurser og gode råd om sikkerhed.