Lyt til artiklen:

Zero-turn klipper med rat

00:00
Hastighed: ???x
01:48

EGO er klar med den første ratstyrede zero_turn klipper nogensinde.

I løbet af de sidste par år, har plæneklipperne fra EGO vundet indpas på det danske marked. Ikke mindst takket være modellen EGO Power+ LM1903E-SP, der fire år i træk er kåret som den bedste i sin klasse af Forbrugerrådet Tænk store test af plæneklippere.

Nu kommer EGO så med en nyhed, idet firmaet introducerer den første Z6-ratmodel med ny e-Steerteknologi nogensinde

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Motormæssigt leverer EGO'en den samme effekt som en 22-hestes benzinmotor. Pressefoto.

Z6 ZT4200E-S-modellen kører som en bil og drejer som en zero-turn på samme tid med et præcisionsrat og den nyeste digitale styreteknologi, og så kommer den med den samme batteriplatformkompatibilitet som alle EGO Z6 modeller.

Det innovative præcisionsrat sikrer, at alle betjeningselementer er lige ved hånden, og så har den tre forskellige køreegenskaber: Control, Standard og Sport.

Motormæssigt leverer EGO'en den samme effekt som en 22-hestes benzinmotor, og med seks 12Ah-batterier klipper den op til 10.000 kvadratmeter m2 på en enkelt opladning med seks 12Ah-batterier.

Hertil kommer, at man kan skræddersy kombinationen af batterier til at passe til størrelsen græsplænen og dine præferencer for græsklipning.

Opladning af batterierne sker i en hurtig oplader, der kan klare opladning af de seks 12Ah-batterier fuldt ud på tre timer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Klippebredden med de to knivblade er på 107centimeter, og det sker med en hastighed mellem 5 - 13 kilometer i timen

Zero-turn maskinen har fire knivhastigheder og tre klippemetoder: Sideudkast, bioklipning og opsamling (Tilkøb).

Chassiset Stellet er et formpresset stålskold, og der er plads til at have mobiltelefoner, nøgler og drikkevarer tilgængelig under arbejdet, der i øvrigt kan ske ved cruise kontrol.

rich-media-4
Z6 ZT4200E-S-modellen kører som en bil og drejer som en zero-turn. Pressefoto.