Lyt til artiklen:

Demopark guldmedalje til den nye GreenTec Spider armklipper

00:00
Hastighed: ???x
01:23

Den nye GreenTec Spider armklipper serie sikrer mere effektivitet, fleksibilitet og sikkerhed med et 270 graders arbejdsområde.

Danske GreenTec er blevet tildelt en guldmedalje af Innovationskommissionen på demopark-messen for sin nye "Spider"- armklipperserie.

Demopark 2023, Europas største udendørs udstilling for kommunal teknologi og landskabspleje, finder sted fra den 18. til den 20. juni 2023 i Eisenach (Tyskland).

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den afgørende fordel i modsætning til konventionelle armklippere er, at klippe hovedet kan føres frem på begge sider, altså til højre og venstre for traktoren. Dette gør, at klippehovedet altid kan arbejde i førerens synsfelt, uden at armen eller selve traktoren blokerer for udsynet, og uden at føreren konstant skal vende sig under arbejdet. Det skriver GreenTec i en pressemeddelelse.

rich-media-2
270 grader arbejdsområde: Spiderens klippehoved føres frem i chaufførens naturlige synsfelt både til højre og til venstre.

Serien omfatter seks modeller fra 5,2 til 8,2 meters rækkevidde, hvoraf de to er frontmonterede. Spideren er specielt designet til indsats hvor der er meget "tomkørsel", motorvejsklipning, hvor den på få sekunder ændres fra højre til venstre, for at klippe midterrabatten, eller ved klipning af vandløb, floder eller lignende eller andre eksempler, hvor der kræves fleksibilitet. Spideren fås til både front- og bagmontering, eller som en kombination af to maskiner, en foran og en bagpå.