Lyt til artiklen:

Ringsted-forhandler har fået flere mærker ind

00:00
Hastighed: ???x
02:29

JN & Andersson tilbyder nu også XCMG gravemaskiner, Eurotrac minilæssere samt zeroturn-serien fra Hustler.

Nysalg af maskiner er blevet en voksende del af forretningen hos JN & Andersson A/S, som blev etableret på en adresse lige nord for Ringsted i september 2021. Senest har virksomheden fået forhandling af de solide kinesiske gravemaskiner XCMG samt Eurotrac-minilæsserne. Det er den danske XCMG og Eurotrac-forhandler - J Maskiner i Rødekro - der har udpeget JN & Andersson som sin sjællandske repræsentant.

Vi har virkelig travlt og har nu syv servicebiler samt vores eget værksted.

Mads Andersson, JN & Andersson A/S

Og for blot 14 dage siden fik JN & Andersson ligeledes forhandling i lokalområdet af de amerikanske zero turn-klippere fra Hustler. JN & Andersson viser det hele frem på Roskilde Dyrskue senere på foråret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Syv servicebiler

I starten var det ellers udelukkende service og reparation af entreprenør- og landbrugsmaskiner, makkerparret Mads Andersson og Jacob Nielsen beskæftigede sig med.

- Vi havde på daværende tidspunkt drevet hver vores forretning, men besluttede at gå sammen. Og det er gået rigtig godt. Vi har virkelig travlt og har nu syv servicebiler samt vores eget værksted, der er meget populært, fortæller Mads Andersson til Grøn Teknik.

Trods opgraderingen på nysalg er det stadig service og værksted, der fylder mest.

- På vores værksted drejer det sig ikke bare om reservedelsudskiftning, vi laver også ting selv, når det er påkrævet, og det er nok især derfor, vi er ret populære. Derfor har vi netop også investeret i linje-borings udstyr, lyder det fra Mads Andersson.

Ekspert på JCB

Et blik rundt i det godt fyldte værksted afslører, at man især har et godt greb om JCB-maskiner, og det er der en god grund til.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Både jeg, Jacob og en af vores montører har tidligere været hos Nicolaisen & Larsen, så vi kender virkelig meget til JCB, men vi kan nu også servicere de fleste andre entreprenørmaskiner, siger han og tilføjer:

- Vi har mange kunder i recycling og skrotbranchen, hvor vi blandt andet servicerer havnekraner, materialehåndteringsmaskiner, skrotkraner, neddelere og den slags, så vi har rigeligt at lave, og søger faktisk et par folk mere, fortæller han.

Søger flere folk

I dag består virksomheden af 9 personer, og Mads Andersson fortæller, at de gerne vil være 10-12 folk i alt. Hvis de kan finde de rigtige.

- Det vil være en rigtig god størrelse for os, som også vil give mulighed for at udvide lidt i både udstilling og på værksted, siger han.