Lyt til artiklen:

2023 bliver et AllTrec år

00:00
Hastighed: ???x
02:43

Nomaco har bestilt stort hjem af den elektriske redskabsbærer.

For halvandet år siden vandt den hollandskproducerede AllTrec 8015F redskabsbærer - og importøren Nomaco - Maskinleverandørernes Innovationspris.

Det skete under Have og Landskab 2021. Dengang havde Nomaco lånt en maskine til udstilling i Slagelse, men sidste år kom de første maskiner hjem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er en redskabsbærer, som alle danske kommune vil kunne benytte, og som vi forventer os rigtig meget af.

Salgschef Lars Pedersen, Nomaco

- Vi har lige solgt topmodellen 8015 med alt udstyr og 2,70 meter klippebord til en sjællandsk kommune. Det er en redskabsbærer, som alle danske kommune vil kunne benytte, og som vi forventer os rigtig meget af. Derfor har vi bestilt en større ordre på 22 modeller hjem til Nomaco i Danmark, Norge og Sverige, fortæller salgschef Lars Pedersen, Nomaco, til Grøn Teknik.

Redskabsbæreren fra AllTrec er bygget fra bunden som en elektrisk maskine. Den kan udstyres med op til 65 kW-batteri, hvilket gør den i stand til at køre en hel arbejdsdag på en opladning.

Et kongeprodukt

AllTrec findes i to modeller - henholdsvis den trehjulede 4810 og den firehjulede 8015.

- Det er virkelig et kongeprodukt. Der kan vælges mellem to- og firehjulstræk, med og uden kabine samt et klippebord fra 130 og helt op til 270 cm, siger salgschefen.

Vælger man modellen med lukket kabine får man blandt andet luftsæde, aircondition, radio og meget andet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Desuden har man med el-maskine også de gode fordele med lave vibrationer og næsten ingen støj. Og sidst med ikke mindst: Ingen CO2-udledning og meget lave driftsomkostninger, fastslår Lars Pedersen.

Bredt program

Salgschefen tilføjer, at den elektriske redskabsbærer kan arbejde i mindst otte timer med 2,70 meter rotorklipper samt aircondition kørende i kabinen.

rich-media-4
AllTrec kan monteres med græsklipper, løvblæser, hæksnitter, ukrudtsbørste, sneplov, saltspreder samt varmluftsteknologi. Arkivfoto.

AllTrec'en er en professionel og særdeles alsidig 100 procent elektrisk maskine, som med mange forskellige redskaber kan bruges til et utal af opgaver.

- Den kan monteres med græsklipper, løvblæser, hæksnitter, ukrudtsbørste, sneplov, saltspreder samt varmluftsteknologi, siger han.

Air E-Variator

Netop varmluftsteknologien, WeedControl Air, er en spændende og naturligvis giftfri ukrudtsbekæmpelsesmetode, som samtidig er en særdeles effektiv metode til termisk bekæmpelse. Det handler om at varme ukrudtsplanterne op til 80 grader, som vil få dem til at visne og dø.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Varmluftsmaskinen Air E-Variator kan monteres på begge AllTrec-modeller og har standardbredden 110 cm. Den bekæmper ikke kun ukrudt under maskinen, for det er også muligt at blæse luftstrømmen til højre eller venstre for at bekæmpe tilstødende ukrudt.