Lyt til artiklen:

Landbrugets jobportal udvider med flere brancher

00:00
Hastighed: ???x
02:09

Jobstafet, der ejes af LandboUngdom, udvider med flere brancher for at understøtte udviklingen indenfor dem.

LandboUngdom ejer landbrugets største jobportal, Jobstafet, som i mere end 20 år har formidlet job i landbruget. Nu udvider portalen til flere brancher, for at understøtte udviklingen dér. Det skriver Jobstafet i en pressemeddelelse.

- I Jobstafet har vi i mange år arbejdet fokuseret med landbrugsbranchen, og det har gjort os til den specialiserede jobportal, vi er i dag. Den erfaring ønsker vi nu at udbrede til andre lignede brancher, så vi også der kan understøtte arbejdsgivere og jobsøgere i hurtigt at finde det rigtige match, siger Christina Bentzen, der er teamleder i Jobstafet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De nye brancher er ikke for alvor ukendt land, idet de i relaterer sig til landbrugsbranchen. Og det er ikke nogen tilfældighed, at udvidelsen sker omkring landbruget.

- Når vi har valgt at udvide Jobstafet med brancherne; entreprenør, transport og have, park og vej er det velvidende, at det er brancher, der har overlap med landbrugsbranchen, som vi kender så godt. Det betyder, at kandidatbanken bliver større, hvilket er til gavn for de virksomheder, vi samarbejder med, fortæller Christina Bentzen.

Vil understøtte

Teamet bag portalen har personlig kontakt til både arbejdsgiver og jobsøger, når der skal laves et godt match.

En landbrugsbranche uden mulighed for gode jobs og dygtige medarbejdere ville nemlig ikke være attraktiv at være i. Derfor sørger Jobstafet også for rådgivning til både arbejdsgiver og medarbejder, når de bevæger sig ind på Jobstafet.dk, og det giver pote.

- Vi oplever med vores rådgivning, at vi understøtter landmændene til at være attraktive for jobsøgere og elever. Og på samme måde yder vi også sparring til CV for dem, der søger job. Den tilgang har vi god succes med, og det er derfor, vi kan lave så gode og hurtige matches, som vi kan, siger Christina Bentzen og uddyber:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vores kerneopgave er jo at understøtte branchen, så den forbliver et attraktivt marked. Derfor mener vi også, at vi er de rette til at løse behovet i markedet for de nye brancher, vi udvider vores jobportal med, afslutter Christina Bentzen

Skærpet kamp om arbejdskraften

Se også:

Skærpet kamp om arbejdskraften