Lyt til artiklen:

Kæde overtager havecenter

00:00
Hastighed: ???x
01:59

Det 24.000 kvadratmeter store havecenter skal gennemgå en stor ombygning, før det genåbner i begyndelsen af det nye år.

Ganske få meter fra Fredericias byskilt ligger et havecenter, som havecenterkæden Billigblomst overtager nøglerne til til sommer.

I begyndelsen af marts afholdt kæden åbningen af deres tiende butik, og planen er, at Billigblomst åbner dørene til den nyeste tilføjelse i rækken til februar næste år efter en stor ombygning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Havecentret Tantes Have har været kendt af kunder i Jylland, på Fyn og Sjælland for deres unikke udvalg inden for haveplanter blandt andet. Det skriver Billigblomst i en pressemeddelelse.

Nu - efter mange gode år - har parret bag havecenteret ved Fredericia, Conny Fredsholt og Michael Rasmussen, besluttet at sælge stedet til Billigblomst, lyder det.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Stifter og ejer af havecenterkæden Billigblomst, Brian Reenberg, så Tantes Have for første gang sidste år og blev overrasket over dets muligheder, herunder stedets 7.500 kvadratmeter glasbygninger.

Derudover kunne stifteren heller ikke slå beliggenheden ud af hovedet, da havecenteret ligger 20 kilometer fra både Vejle og Kolding og i øvrigt har udsigt til Fyn.

Have og Landskab: Godt gang i stand-salget

Se også:

Have og Landskab: Godt gang i stand-salget

- Det er simpelthen for dumt ikke at sige ja tak til, siger ejer og stifter Brian Reenberg i pressemeddelelsen fra Billigblomst.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Når havecenteret åbner i uge syv næste år, vil stedet være det eneste af Billigblomsts butikker, som kommer til at præsentere julevarer året rundt i stor skala, oplyser ejeren af havecenterkæden.

Ejerne af Tantes Have, Conny Fredsholt og Michael Rasmussen, overdrager nøglerne til den 24.000 kvadratmeter store grund til Billigblomst sidste dag i juni i år.

Gartnere hos plantecentre under stor kæde får overenskomst

Se også:

Gartnere hos plantecentre under stor kæde får overenskomst

Den første Billigblomst-butik åbnede i Tilst ved Aarhus i 2011.

Siden 2011 har virksomheden passeret en omsætning på en halv milliard kroner, og medarbejderstaben er vokset til cirka 350 medarbejdere, fordelt på butikker og Billigblomst Administration i Aarhus, oplyser Billigblomst.

rich-media-5
Tantes Have ligger få meter fra Fredericias byskilt. Foto: Pressefoto.