Lyt til artiklen:

Helms indviede nyt sjællandsk domicil

00:00
Hastighed: ???x
01:41

Nyt byggeri blev præsenteret for alle interesserede under Åben Maskinvej fredag og lørdag i Ringsted.

Forleden var der "Åben Maskinvej" på Kærup Parkvej i Ringsted og ved denne lejlighed indviede Helms TMT-Centret sit nybyggede, sjællandske domicil.

- Helms TMT Centret har solgt maskiner på Sjælland helt tilbage fra starten af halvfemserne. Og derfor er denne nye bygning jo resultatet af, at vi for mange år siden såede et frø i den sjællandske muld. En muld, der jo på mange måder viser sig at være mindst lige så god som den vestjyske, hvor vi kommer fra, sagde direktør Allan Helms ved åbningen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den godt 2.100 kvadratmeter store bygning på Kærup Parkvej i Ringsted er ikke alene bæredygtigt klædt i træ, men bliver også et nyt kraftcenter i den forstand, at der på taget bliver monteret et 160 kw solcelleanlæg, samt en stor batteripakke, der skal forsyne hele huset med grøn strøm.

rich-media-2
Helms TMT-Centret kunne byde velkommen i det nye, flotte domicil for Sjælland. Pressefoto.

Helms er blot en af arrangørerne bag Åben Maskinvej, som i år blev afholdt for femte gang. Over de to åbent hus-dage myldrede det til fra nær og fjern med entreprenører, landmænd, byggefolk og mange andre med interesse for maskiner i alle størrelser.

De fire øvrige faste aktører er JCB-importøren Reesink Construction, Scantruck, Hydrema samt Semler Agro. Femkløveret blev i år udvidet til en sekstet med bilfirmaet S&S Bilhus som nyt medlem og med amerikanske Ram-biler på menuen.

Og hele vejen rundt noterede firmaerne både godt besøg og gang i slutsedlerne.

- Vi havde mange forespørgsler, som vi vil følge op på i den kommende tid. Nogle kunder var tilmed i handelshumør, og vi underskrev handler på alt fra minigravere til en firkantsindpakker, fortæller direktør, Jakob Helms.