Lyt til artiklen:

Udlejer åbner ny afdeling i Trekantområdet

00:00
Hastighed: ???x
02:09

CP bygger lige nu nye lokaler i Middelfart, hvor der er tænkt grønne løsninger ind fra begyndelsen.

I begyndelsen af juni slår CP portene op for en spritny afdeling i Middelfart, som især henvender sig til kunder på Fyn, i Trekantområdet samt i Sydjylland.

Udlejeren af blandt andet entreprenørgrej og -maskiner, pavilloner samt kontor- og mandskabsmoduler har hovedkontor i Viby Sjælland og en filial i Galten ved Aarhus. Desuden har der hidtil været en afdeling med udlejning af skurvogne i Vejle, men denne afdeling nedlægges, når Middelfart slår dørene op.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mange grønne tiltag

- Vi har fra begyndelsen forsøgt at tænke mange grønne og bæredygtige elementer ind i byggeriet. Der kommer blandt andet 500 kvadratmeter solceller på taget, vi skal genbruge regnvand i vores vaskehal og der kommer LED overalt både ude og inde, fortæller afdelingschef Johnny Bak Pedersen, som kommer til at stå i spidsen for Middelfart-lokationen, når den åbner.

- Selv om det måske nok koster lidt mere med disse tiltag i etableringsfasen, så er vi overbeviste om, at det er det rigtige at gøre i længden, siger han og tilføjer, at CP også forsøger at gå i en mere bæredygtige retning i valget af det materiel, der indkøbes til udlejning.

- Vi fokuserer i vores forretning på at servicere den grønne omstilling i byggeriet. Derfor vil vi også gerne sende samme signaler internt i virksomheden, siger han.

25 nye Takeuchi'er

Hans kollega Michael Bruun, der er ansvarlig for indkøb af materiel i koncernen, har i denne tid travlt med at bestille nye maskiner og grej, så hylderne kan blive fyldt godt op i Middelfart til åbningen.

- Jeg har blandt andet lige lavet en større handel med Øbakke på cirka 25 Takeuchi gravemaskiner fra 1 til 15 tons, så der bliver masser af helt nye maskiner til kunderne, siger Michael Bruun, der også forventer at få en del elektriske maskiner til udlejning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-3
OP har blandt andet bestilt 25 Takeuchi-gravemaskiner hos Øbakke. Foto: Torben Jastram.

- Blandt andet dumpere, minilæssere, stampere og vibratorer, siger han.

P.t. er der ingen fast dato for åbning, men hos CP regner man med at være klar en uges tid inde i juni.

- Og så forventer vi at være fuldt oppe at køre fra 1. juli, siger Johnny Bak Pedersen til Maskinteknik.