Lyt til artiklen:

Nye grønne produkter hos MI i Vejle

00:00
Hastighed: ???x
03:30

2023 starter grønt for MI i Vejle. Forhandleren introducerer nye produktområder med fokus på det grønne og mere bæredygtige løsninger.

Hos Maskinhandler Indkøbsringen i Vejle starter man 2023 ud med at introducere to nye produktområder.

- Hos MI vægter vi et godt arbejdsmiljø og miljøvenlige løsninger højt. Medarbejderne er den vigtigste ressource i en virksomhed. Vi har løsninger, hvor der er tænkt på ergonomi og komfort til lange arbejdsdage, så der passes godt på medarbejderne. Dette vil vi gerne kombinere med grønnere og mere bæredygtige løsninger, så vi også kan passe godt på naturen, fortæller administrerende direktør hos MI Kristian Jakobsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derfor kan man nu byde el-biler fra belgiske Addax Motors og ukrudtsbekæmpelse med varmt vand fra tyske Mantis ULV indenfor i folden.

El-biler fra belgisk producent

Addax Motors blev grundlagt i 2016 og fremstiller lette elektriske erhvervskøretøjer. De er repræsenteret gennem et omfattende netværk af distributører og forhandlere i 20 europæiske lande.

Addax el-biler er udviklet med fokus på sikkerhed og komfort. De er udstyret med skivebremser, 4G-overvåget teknologi til fjerndiagnosticering og crash-testede rummelige 2-personers kabiner. Bilerne kan opbygges til opgaver på gader/veje, grønne områder eller til brug på et lager eller andre specifikke opgaver. De er ekstremt manøvredygtige og behagelige at køre i, lyder det fra MI. Den populære MT-model er kompakt, robust og støjsvag. Den har en lastekapacitet på 1000 kilo og en trækkapacitet på 2000 kilo.

rich-media-2
Der var stor interesse for de nye el-biler fra Addax Motors, da MI afholdte forhandlermøde og jubilæumsfest i januar. Pressefoto.

Hans Gunnestad, der er Business Development Manager for Skandinavien og Baltikum hos Addax Motors, fremhæver MI's professionelle tilgang til markedet og forhandlerne i Danmark og Sverige.

Steven Forger, der er Account Manager for Nordeuropa hos Addax tilføjer:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- MI's veletablerede forhandlernet og gode omdømme var en vigtig faktor i vores beslutningsproces.

- Vi har taget et stort skridt længere nede ad vejen og er blevet grønnere. Den danske regering har givet tilsagn om, at alt energiforbrug skal være 100 % fossilfrit inden for de næste årtier. Aftalen med Addax Motors viser, at MI er klar med de rigtige løsninger til den efterspørgsel fra markedet. Filosofien og det høje kvalitetsfokus, der ligger bag Addax-brandet, passer perfekt ind i kerneværdierne for MI som leverandør, siger Kristian Jakobsen om tilføjelsen af Addax el-biler til virksomhedens produktportefølje.

Miljørigtig ukrudtsbekæmpelse

Udover el-bilerne fra Addax Motors tilføjer MI også et miljørigtigt alternativ til ukrudtsbekæmpelse.

- Brugen af pesticider skal minimeres, og vi skal arbejde mod en fremtid med brug af alternative metoder til eksempelvis ukrudtsbekæmpelse. Her er varmt vand en ny mulighed, som ikke efterlader noget aftryk i naturen, men som effektivt bekæmper ukrudt, forklarer Kristian Jakobsen.

rich-media-4
BioMant er et miljøvenligt alternativ til ukrudtsbekæmpelse. Systemet opvarmer vandet til 99,5 grader, som derved ødelægger plantes cellestruktur. Pressefoto.

Det nye produkt hedder BioMant og kommer fra det tyske firma Mantis ULV-Sprühgeräte GmbH, som producerer specialiserede Ultra Lav Volumen-sprøjter (ULV).

Artiklen fortsætter efter annoncen

Biomant er et specialdesignet sprøjtesystem, som opvarmer vandet til 99,5 grader og derved ødelægger plantens cellestruktur, når det sprøjtes på de ukrudtsplagede områder. Systemet er både omkostningseffektivt, tidsbesparende og miljørigtigt, da ingen kemi efterlades i naturen, lyder det fra MI.