Lyt til artiklen:

Borgmesteren tog minigraveren "just in CASE"

00:00
Hastighed: ???x
01:09

Tre minigravere på række tog fælles første spadestik til S.D. Kjærsgaards kommende center ved Ringsted.

Fredag tog S.D. Kjærsgaard første spadestik til importørens kommende nybyggeri lige op ad motorvejen ved Ringsted på Midtsjælland.

Og når man nu er Case-importør, så sker den slags altså ikke med spade. I stedet var hele tre nye CX 12D Case-minigravere - med guldskovle - klar på række til at igangsætte byggeriet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

To generationer Kjærsgaard samt Ringstedborgmester Henrik Hvidesten tog samtidig det første spadestik til det 2.500 kvadratmeter nye center, der opføres på en 30.000 kvadratmeter stor dobbeltgrund med stor synlighed fra motorvejen.

Administrerende direktør Palle Kjærsgaard havde taget sin søn Søren med, og det var netop yngste medlem af Kjærsgaard-klanen, der sørgede for at sætte borgmesteren ind i minigraverens elementære funktioner, inden det officielle "spadestik".

rich-media-2
Søren Kjærsgaard (t.h.) sørgede for en hurtig introduktion, og så var borgmester Henrik Hvidesten klar til at håndtere minigraveren. Foto: Torben Jastram.

Projektet er tegnet af arkitekt Martin Bang fra Arkition og selve byggeriet er lagt i hænderne på entreprenøren RTE Erhvervsbyg.

Det ny center får showroom, faciliteter til salg, service, reservedele samt en afdeling for brugt udstyr,

rich-media-3
Sådan kommer det nye center til at tage sig ud, når det forventes åbnet sidst på året. Visualisering: Arkition.
rich-media-4
Foto: Torben Jastram.