Lyt til artiklen:

Anlægsgartnerkoncern søger unge til nyt panel

00:00
Hastighed: ???x
01:48

Panelet skal rådgive koncernen om miljø, klima og bæredygtighed og være med til at udvikle grønne løsninger for en bedre fremtid.

Anlægsgartnerkoncernen idverde efterlyser grønne tanker og bæredygtige ambitioner til et nyt ungdomspanel ved navn "Whyboard".

Panelet, som er for unge mellem 18 og 30 år, skal hjælpe med at udvikle initiativer inden for grøn, social og økonomisk vækst.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det skriver OKNygaard, som er en del af idverde Danmark, i en nyhed på deres hjemmeside

Det er et led i at gå en mere bæredygtig fremtid i møde, samtidig med at idverde også ønsker at give en række unge mulighed for at påvirke fremtiden i en grønnere og mere bæredygtig retning, oplyser anlægsgartnerkoncernen.

Et engagement at tage del i

Hos idverde er de spændte på at starte Whyboard op og høre, hvilke idéer og feedback, de kommende paneldeltagere bringer med sig.

Mere biodiversitet og større trivsel for natur og samfund

Se også:

Mere biodiversitet og større trivsel for natur og samfund

- Hvis vi skal være de bedste inden for naturbaserede løsninger, skal vi også være innovative, udtaler CEO i idverde i Danmark, Morten Dohrmann Hansen, i nyheden og fortsætter:

- Med de yngre generationers store interesse i klima, miljø og bæredygtighed er der et stort engagement, vi kan tage del i, og samtidig give dem mulighed for at udvikle deres kompetencer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Klima- og bæredygtighedsdag

Når der på kalenderen står 12. april, inviterer idverde til en klima- og bæredygtighedsdag i Roskilde fra klokken 15.00-20.00 som optakt til det nye ungdomspanel.

Vestjyder indlemmes under idverde-paraplyen

Se også:

Vestjyder indlemmes under idverde-paraplyen

Her bliver deltagerne blandt andet introduceret til idverdes arbejde. Derudover vil der være en Climate Fresk-workshop og rig mulighed for at netværke med både eksperter og andre unge.

Alle, der ønsker at være en del af Whyboard, skal deltage på klima- og bæredygtighedsdagen 12. april, oplyser anlægsgartnerkoncernen.