Lyt til artiklen:

Udlejer indgår partnerskabaftale om mobile højtryksanlæg

00:00
Hastighed: ???x
01:52

Zeppelin Rental og Dansk Industri Service indgår aftale om udlejning af mobile højtryksanlæg.

Aftalen med Dansk Industri Service er kommet i stand på baggrund af Zeppelin Rentals strategiske forretningsmodel om at indgå og støtte partnerskabsaftaler.

Udlejeren oplever stigende efterspørgsel på mobile højtryksanlæg. De sidste par år har Zeppelin Rental indkøbt flere af disse anlæg og de to virksomheder har herigennem oparbejdet en stor tillid til hinanden, som nu resulterer i et endnu tættere samarbejde. Med den nye aftale bliver Zeppelin Rental den største udbyder på markedet af mobile højtryksanlæg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Mange af vores kunder vil gerne leje hedvandsrensere i alle størrelser, og partnerskabet med Dansk Industri Service betyder, at vi yderligere kan styrke vores sortiment og efterkomme efterspørgslen på mobile højtryksanlæg i alle vores afdelinger, siger Gudmundur Ægisson, Operations Manager, Zeppelin Rental.

Dansk Industri Service A/S har været på markedet i mere end 32 år med mobile højtryksanlæg - både til salg og udlejning. Men firmaets grundlægger og ejer Mads Jon Andersen ønsker i stigende grad at rette fokus mod specialløsninger.

- Og det betyder, at min tid ikke rækker til også at have en udlejningsafdeling. Med Zeppelin Rental har jeg fundet en seriøs og professionel samarbejdspartner, som går lige så højt op i høj kundeservice og kvalitet, som jeg gør og har gjort lige siden, jeg stiftede virksomheden. Så jeg vurderer, at udlejningen af anlæggene er i gode hænder, siger Mads Jon Andersen.

Service af højtryksanlæggene udføres forsat af Dansk Industri Service A/S for at den høje driftssikkerhed kan opretholdes, mens al udlejning fremover foregår gennem Zeppelin Rentals landsdækkende afdelinger, som er i Brøndby, Rødby og Fredericia og gennem den nye afdeling i Hørning ved Århus, når den åbner i første kvartal 2023.