Lyt til artiklen:

El-Giant nummer 1.000 er solgt af Brdr. Holst Sørensen

00:00
Hastighed: ???x
01:42

Brdr. Holst Sørensen har gang i salget af el-maskiner fra Giant.

Giant har allerede produceret 1000 elektriske minilæssere, og maskine nr. 1000 er for nylig slutsolgt af Brdr. Holst Sørensen A/S, som er ansvarlige for det danske og svenske marked. Virksomheden har været en loyal kunde hos Tobroco-Giant i mere end 20 år og den første eksportkunde hos Tobroco-Giant.

Samarbejdet har resulteret i mere end 5000 solgte minilæssere. På grund af det særlige bånd mellem de to virksomheder, blev maskine nr. 1000 overdraget af direktør og ejer Toine Brock og hans kone Caroline Brock.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fremtidsorienteret med el

Med den nuværende investering i elektriske maskiner, går begge virksomheder sammen mod en fremtid, hvor 100 procent elektrisk arbejde uden emissioner er et krav. På nuværende tidspunkt, er de kraftfulde maskiner i G2700-serien og G2200-serien allerede elektrisk drevne.

Tobroco-Giant innoverer løbende og reagerer hurtigt på markedets efterspørgsel. For nylig er en komplet serie på 24 komprimeringsmaskiner blevet tilføjet til sortimentet, med betydelig investering i elektrificering. Samarbejdet med Honda Electric har sikret, at Tobroco-Giant som de første fik godkendelse til at
sætte de elektriske stampere og jordlopper i produktion.

Producenten har som mål at kunne tilbyde 100 procent elektriske variationer af alle modeller i fremtiden.

Den elektriske minilæsser spænder vidt og kan bruges hele året rundt, blandt andet takket være de mere end 500 redskaber, der er tilgængelige til forskellige aktiviteter.