Lyt til artiklen:

New Holland lancerer ny serie minigravere

00:00
Hastighed: ???x
02:24

Femten nye minigraver-modeller i vægtklassen fra 1 til 6,5 tons.

New Holland udvider udvalget af lette entreprenørmaskiner med lanceringen af en helt ny serie med femten minigraver-modeller produceret på egne fabrikker. De nye maskiner har kompakte mål med et suverænt arbejdsområde, og de fås enten med Zero Tail-udsving eller Short Radius, hvilket gør dem ideelle til at arbejde på steder med lidt plads.

De mindste maskiner i serien er E12D Zero Tail-udsving og E14D Short-Radius modellerne. De har klassens højeste hydrauliske effekt og fremragende stabilitet, samt en undervogn der kan køres ind, og en generel bredde på bare 790 mm.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Yderligere funktioner er en sammenklappelig styrtbøjle, der gør det nemmere at køre på steder med begrænset frihøjde. Redskabets hydraulikslanger er ført beskyttet inde i bommen, hvilket giver uhindret udsyn. Maskinens kompakte mål forringer ikke førerkomforten: sædet er bredt og med nem adgang, og udsynet er ifølge producenten fremragende, da styrtbøjlen er monteret bagpå.

Modellerne i 1,5 - 2 tons klassen omfatter tre Zero Tail-udsving maskiner (E17D, E18D og E19D) og en Short Radius model (E20D).

E20D er også verdens første model med todelt bom i 2 tons klassen med et betydeligt større arbejdsområde sammenlignet med traditionelle mono-bom gravemaskiner.

Det er værd at nævne, at topmodellerne i minigraver-serien bibeholder de kompakte mål og samtidig har en høj hydraulisk effekt, høj brydekraft og et stort arbejdsområde.

Modellerne i den høje ende af serien, fra E50D og opefter, har som standard vendbare blæsere, der sikrer, at kølerne altid er rene og at væsketemperaturen er under kontrol. En farveskærm leder føreren gennem indstillingen, der omfatter en lang række parametre vedrørende betjeningen af forskellige hydrauliske redskaber. En vippekabine er standard på alle modeller i serien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye serie omfatter også den første fuldt elektriske New Holland minigraver nogensinde, E15X Electric Power, der drives af et 21,5 kW lithium-ion batteri og er den elektriske version af den dieseldrevne E14D model. Dens meget kompakte mål gør, at den kan komme ind på steder med meget lidt plads, hvilket gør den til en perfekt maskine til indendørs arbejde. En times hurtig opladning sikrer en fuld otte timers arbejdsdag.