sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Vedligeholdelse af din bil

00:00
Hastighed: ???x
01:44

Måske du har planer om at vaske, støvsuge og rengøre din bil i morgen? Eller havde du planlagt, det skulle gøres i går, og fik du det ikke gjort

Så læs med her og bliv klogere på, hvorfor du bør vedligeholde din bil. Få også tips og tricks til, hvordan du gør det nemmest og smartest.

Hvorfor du skal vaske og rengøre din bil

Har du investeret i en bil, er dette helt klart den største grund til at vedligeholde bilens stand og få kørt bilen i vaskehal. Først og fremmest bliver den rengjorte bil nydeligere, men faktisk kan en regelmæssig rengøring forebygge rust. På denne måde er der en større chance for, at bilen nemmere holder værdien, og hvem er ikke interesseret i det?

Gør bilvasken smart og hurtig

Selvom mange springer over turen i vaskehal, er det klogest at få det gjort. De fleste vaskehaller i Danmark, for eksempel https://www.circlek.dk/erhverv/bilvask, tilbyder mange løsninger til netop dit behov. Alt efter sæson skal der vælges forskellige bilvaske, og dette har man ofte mulighed for at tilpasse i vaskehalerne. Det er vigtigt, at du tjekker, om diverse børster er rene og i god stand, da det ikke kan betale sig at bruge penge i en slidt vaskehal. Find i stedet en vaskehal, hvor dine penge er bedre givet ud. Vil du skåne miljøet, kan det være smartere at køre end tur til den lokale vaskehal end en vask derhjemme, da forbruget af vand og spildevand oftest er mindre i vaskehalen.

Vaskehal eller håndkraft?

Det typiske overfladesnavs fjernes effektivt ved en tur i vaskehalen, men skal undervognen eller diverse kanter rengøres, kan det bedre betale sig selv at gøre arbejdet med en god svamp. En maskinvask har svært ved at komme i dybden ved for eksempel hjul, håndtag, kanter og paneler, så her kræves der håndkraft, hvis du vil have en skinnende bil!