Lyt til artiklen:

Forhandler udvider holdet med kendt ansigt

00:00
Hastighed: ???x
02:43

Lindholm Maskiner har rygende travlt, og det har givet anledning til at ansætte et nyt ansigt i virksomheden.

De har travlt hos Lindholm Maskiner. Så travlt, at man nu udvider mandskabet med en ekstra mand.

Der er tale om Mads Mathiesen, der trods sine blot 28 år er en gammel kending i branchen, eftersom han er vokset op og har arbejdet i en familieforretning, der beskæftigede sig med salg af maskiner til vedligehold af have- og parkanlæg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er Lasse Lindholm, der ejer og driver Lindholm Maskiner i Vissenbjerg på Vestfyn sammen med sin bror Per Lindholm.

Lindholm Maskiner slæber nyt mærke med på messe

Se også:

Lindholm Maskiner slæber nyt mærke med på messe

I mange år har brødrene arbejdet med, solgt, serviceret og udbudt maskiner samt reservedele til den professionelle, grønne sektor, herunder især maskiner til pasning af fodbold- og golfbaner. Og nu bliver firmaet altså to hænder og et hoved stærkere på rådgivnings- og salgssiden.

Stigende efterspørgsel

- Vi har ansat Mads af flere grunde. Først og fremmest, fordi Mads er ung og motiveret - og fordi han trods sin unge alder har rigtig megen erfaring. Desuden har vi brug for at udvide organisationen; vi oplever en stigende efterspørgsel på vores produkter, på teknisk rådgivning og sparring samt på demo af maskinerne, og vi kan ikke følge med. Desuden har vi en stor kundegruppe over hele landet, så der er god brug for, at vi er flere til at tage os af henvendelserne, forklarer Lasse Lindholm.

Samtidig pointerer han, at firmaet med udvidelsen af salgsteamet ønsker at styrke relationerne til kunderne yderligere samt at sikre en hurtigere responstid, når en kunde for eksempel ønsker en demonstration af en maskine.

- Folk stoler på os og vores faglige viden, så det er vigtigt, at vi kan være der for dem, når de har brug for os, understreger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ikke en tilfældighed

Mads Mathiesen er oprindeligt udlært anlægsstruktør med speciale i vej- og byggemodning. Men hele sit liv har han - enten af ren og skær interesse eller via sine jobs - beskæftiget sig med maskiner til have- og parkanlæg, herunder til golfbaner. Det er derfor ikke tilfældigt, at det lige er Lindholm Maskiner, der skal være hans fremtidige arbejdsplads.

En del af DNA'et

- Min far har arbejdet med maskiner til have- og parkanlæg i over 25 år. Og al hans viden er gennem årene puttet over i mit hoved også. Den type maskiner, som Lindholm Maskiner arbejder med, sælger og rådgiver om, og branchen som helhed, er derfor en del af mit DNA. Selv har jeg professionelt arbejdet med maskiner til golf- og fodboldbranchen i cirka seks år, og de sidste par år, hvor jeg har været et smut tilbage i entreprenørfaget, har jeg savnet den maskintekniske branche. Det var derfor blevet tid til at handle på det, siger han.

Mads Mathiesen håber, at kunderne vil tage godt imod ham.