Lyt til artiklen:

Boschungs nye redskabsbærer kan "superlades" på 100 minutter

00:00
Hastighed: ???x
01:37

Boschung er klar med en ny, elektrisk redskabsbærer, der kan "supercharges" på kun 100 minutter med en mobil ladestation.

På Maskiner under Broen havde Boschung Scandinavia medbragt Boschungs nye redskabsbærer Pony P3.0. Maskinen er elektrisk og udstyret med firehjulstræk.

I maskinen sidder et 54 kW batteri, der kan oplades på 100 minutter, hvis man tilkøber Boschungs "supercharger," som er en mobil ladestation. Med et almindeligt type 2-stik tager en opladning otte timer. Alt afhængig af anvendelsen kan maskinen arbejde, hvad der svarer til en arbejdsdag på en opladning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Redskabsbæreren er knækstyret og forsynet med en retningsstabilisator, der giver den øget skarphed, når den drejer. For at sikre det mest præcise arbejde i alle situationer er Pony P3.0 udstyret med en 'bakkeholder'-løsning, der holder køretøjet stabilt, mens du arbejder op eller ned ad bakke. Fartpilot er også installeret.

Kabinen tilbyder et særdeles godt udsyn og er udstyret med touchskærm og et dobbelt-joystick, som sidder i forlængelse af armlænet.

Der findes i øjeblikket otte tilkoblingsmuligheder til redskabsbæreren, heriblandt et feje-og sugeanlæg og en sneplov. Redskaberne kan skiftes og opbevares let med Boschungs "Quick Switch System."

Bjarne Christiansen, der er mekaniker og teknisk support hos Boschung Scandinavia fortæller, at maskinen primært er relevant for kommuner og lignende aktører.

Boschung Scandinavia har sit hovedsæde i Høje Taastrup, men har to udekørende servicevogne, der tager sig af hele Danmark.

rich-media-3
Foto: Tim Søgaard.